![]() |
Vand pui HUSKY
1 Attachment(s)
Vand pui husky. Am si baieti si fete. Se pot vedea in Bucuresti, nu trimit in tara!
Pret: 500RON Dati PM sau reply pt detalii. |
Re: Vand pui HUSKY
UP!! Mai am doua fetite
|
1- datele de contact direct sunt obligatorii; Cunoasterea si respectarea regulamentului este Obligatoriu.
2- detaliile ce le oferi (sau nu, in cazul de fata) arata respectul pe care il ai (sau nu) pentru cei care vor parcurge topicul, deci pentru potentialii tai clienti..ceea ce mi se pare cel putin paradoxal in masura in care vrei sa interactionezi cu ei prin intermediul unei vanzari ,in cazul de fata. Au pedigree puii?.. cine sunt parintii, acestia au pedigree ? din ce canise provin parintii ? Daca puii nu au pedigree, care-i motivul - parintii nu corespund standardelor rasei ca si comportament ori aspect si nu au avut rezultate care sa le permita o monta oficial inregistrata ? |
1. nu mi-am pus numarul de telefon pentru ca il vad si persoanele care nu sunt inregistrare pe forum si se trezesc toti sa faca mistorui.
2. Mama a fost cumparata din magazin iar tatal este importat din Rusia. Puii nu au pedigree. Puteai sa inchizi topicul in loc sa scrii pomelnice. Bafta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning