Cum spune si in titlu, schimb nokia E52, pachet complet.
telefonul arata bine, am asa:
telefon, cutie, incarcator, hands-free, cablu de date, card de 1 gb.
datorita unei situatii mai delicate (financiare) NU pot oferi diferenta CASH! in acest sens, dau telefonul + cele de mai jos la schimb.
la schimb se adauga asa:
1) un ceas si o bratara Ben Sherman (ceas curea de piele si otel inoxidabil si bratara otel inoxidabil). fac parte dintr-un set, care mai continea si o pereche de butoni(acestia fiind si motivul pentru care am cumparat setul). ceasul si bratara nu au fost purtate niciodata. ca si valoare le pun la 200 ron (tot setul m-a costat 250 ron, din care imi opresc butonii).
2) deoarece baietelul meu s-a facut mare si merge singurel am decis sa fac "curat" prin lucrusoarele lui , deci avem asa: un set format din: carucior+scaun de masina+"cosulet" bebe(pt nou-nascut...cand il scoti din maternitate). sunt de la mothercare si le-am cumparat cu 1.100 ron de pe un site de licitatii. valoarea la care le pun pentru acest schimb este de 700 ron.
3) patut "baldachin" + salteluta. au fost cumparate de la un hyper-magazin situat pe autostrada buc - pitesti. pretul de nou a fost undeva la 500 ron. valoarea la care le pun este de 250 ron.
4) o pereche de ochelari, purtati de maxim 5 ori, pretul lor este de 150 ron.
Ma intereseaza DOAR schimb cu Iphone 3GS (16/32GB) de preferat ALB, dar nu zic nu la unul negru . de preferat sa fie pachet complet.
astept oferte
Numai Bucuresti!!
daca aveti nevoie de alte detalii, va rog sa ma contactati.
metoda de contact: in semnatura!