L-am achizitionat tot de pe forum.
L-am cuparat pentru ca sa-l repar, insa am constatat ca telefonul este impecabil si mi se pare o crima sa il duc la service (am vazut cum se lucreaza acolo, ti-l trantesc pe o masa si ti-l ultragiaza in mod barbar - sunt patit), asa ca decat sa ma mai cert si cu aia ca mi l-au zgariat prefer sa fac un schimb cu cineva care se pricepe sa si-l repare singur.
Un alt motiv pentru care il vand este si acela ca mi se par, totusi, cam nepractice telefoanele astea cu touch, nici nu poti sa le tii in buzunar, iar pe ecran se vede si o urma de deget lasata din greseala.
Telefonul este pachet complet, mai putin cardul pe care il opresc, nu cer card la schimb.
Am vorbit cu baiatul de la care l-am luat si mi-a spus ca s-a defectat o piesa de pe placa de baza care alimenteaza ecranul si inca ceva, si ca i s-a spus ca reparatia costa in jur de 300 lei (asta in Roman, la noi poate o fi mai ieftin). Referitor la ,,ata,, la care face referire in topic, mentionez ca este vorba de cureaua de mana.
Pentru schimb ma intereseaza in special un N95 (normal, cu slot pentru card), motorola ZN5, SE K850 sau camera foto.
Nu vand, doar schimb.
Doar Bucuresti.
0770396342