![]() |
Schimb nokia 5800 defect
L-am achizitionat tot de pe forum.
L-am cuparat pentru ca sa-l repar, insa am constatat ca telefonul este impecabil si mi se pare o crima sa il duc la service (am vazut cum se lucreaza acolo, ti-l trantesc pe o masa si ti-l ultragiaza in mod barbar - sunt patit), asa ca decat sa ma mai cert si cu aia ca mi l-au zgariat prefer sa fac un schimb cu cineva care se pricepe sa si-l repare singur. Un alt motiv pentru care il vand este si acela ca mi se par, totusi, cam nepractice telefoanele astea cu touch, nici nu poti sa le tii in buzunar, iar pe ecran se vede si o urma de deget lasata din greseala. Telefonul este pachet complet, mai putin cardul pe care il opresc, nu cer card la schimb. Am vorbit cu baiatul de la care l-am luat si mi-a spus ca s-a defectat o piesa de pe placa de baza care alimenteaza ecranul si inca ceva, si ca i s-a spus ca reparatia costa in jur de 300 lei (asta in Roman, la noi poate o fi mai ieftin). Referitor la ,,ata,, la care face referire in topic, mentionez ca este vorba de cureaua de mana. Pentru schimb ma intereseaza in special un N95 (normal, cu slot pentru card), motorola ZN5, SE K850 sau camera foto. Nu vand, doar schimb. Doar Bucuresti. 0770396342 |
Re: Schimb nokia 5800 defect
Valabil.
|
M-am hotarat sa vand si pe bucati:
touchscreen – 100 lei display – 80 lei carcasa mijloc – 40 lei capac acumulator (cu stilus) – 40 lei acumulator BL-5J – 40 lei placa de baza defecta (alimentare) – 50 lei incarcator – 15 lei handsfree – 15 lei cablu de date si cd – 15 lei cablu tv out – 10 lei curea de mana, manuale, cutie – 5 lei |
sal ofer un motorola v3xx sau un motorola v3i dolce gabbana care le poti utiliza in skimbul la ala de la tine ! ast raspuns !
|
Ma intereseaza un schimb cu v3x, dar mai dai 100 lei diferenta.
Pret pentru cine cumpara tot - 200 lei. |
nu am cum sa dau 50 euro pe un telefon stricat ...daca vrei iti dau telefonul la skimb pe ala defect daca nu iti urez SPOR LA VANZARE !!!
|
Ti-am raspuns deja, daca nu ai, nu vad de ce ai mai postat.
Al meu face 200 lei pentru ca reparatia, in fapt, costa maxim 100, se schimba circuitul defect de pe placa de baza. Spun asta pentru ca un user de pe alt forum s-a oferit sa mi-l repare cu cel mult 100 lei. Deci cu 300 lei ai un telefon pe care nu il cumperi cu mai putin de 400 lei de pe forum. Telefonul a fost achizitionat in martie, a fost folsit circa 3 luni pana sa apara defectiunea, iar estetic este impecabil. Pe cand, ale tale sunt telefoane de maxim 100 lei. Asa ca ... daca mai vrei sa-mi propui ceva, da-mi pm. Te salut. Pentru oferte - contact PM sau direct mobil, fara interventii in topic pentru ca tot eu primesc avertizari de la moderatori. Placa de baza defecta, pret nou - 100 lei. |
Inca valabil.
|
salut iti dau un samsung u700 +50 lei vrey ? ma gasesti la id blade_4life2006
telefonu arata si merge de nota 9/10 |
Iti multumesc pentru oferta, dar daca am vazut ca nu am cumparator pentru tot, l-am desfacut si am inceput sa-l vand pe componente.
O sa deschid un topic nou cu ce a ramas. Acesta se poate inchide. Multumesc. |
aha bn spor la vanzare
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning