| Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
21-12-09, 17:21
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [2 Roti]
|
RECLAMATIE user MESTERU
Am dat spre vanzare un set de jante pe 15" cu prindere 4*114.3 ." mesteru " a zis ca le vrea, si crezand om de cuvant , zis si facut : am ambalat jantele cu gume, le-am pus la curier pe data de 13 cu destinatia bucuresti, urmand ca "stimatul domn" sa mearga sa le ridice , sa plateasca . a trecut o saptamana , jantele sunt tot la sediul curierului , " mesteru " nu vrea sa mai raspunda la telefon, sau cand raspunde si imi aude vocea(il sun de pe alte numere ) imi inchide .
Am observat ca a mai " fost amabil " cu un baiat care i-a trimis niste jante " noi noute - zgariate " .
Rog sa se faca ceva cu acest USER : MESTERU .
multumesc
|
|
|
21-12-09, 17:25
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: RECLAMATIE user MESTERU
Auuuuuuuuuuuu....naspa faza! Sry 4 u...eu in locu tau mas duce la el in bucuresti la adresa si las bate, serios.
|
|
|
21-12-09, 19:32
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Altadata sa ceri banii inainte, sau eventual un avans ca sa fi sigur ca le ridica; asa procedez eu.
ps: fa reclamtie la feedback, dar trebuie sa ai dovezi, arhiva macar.
|
|
|
21-12-09, 20:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
Altadata sa ceri banii inainte, sau eventual un avans ca sa fi sigur ca le ridica; asa procedez eu.
ps: fa reclamtie la feedback, dar trebuie sa ai dovezi, arhiva macar.
|
acolo am vrut sa fac reclamatia , dar am facut reclamatie de 2 ori si nu imi apare topicul, cica trebuie aprobat de moderator !
mai est eun tip acolo la reclamatii care a luat o teapa d ela mesteru.
de acum imi este invatatura de minte. ori avans, ori fara curier.
|
|
|
21-12-09, 20:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
BUB-ule, pune si tu copie dupa AWB-ul primit de la curier, asta ca sa ii prezinti dovada lui aleks, cum ca ceea ce spui tu, este adevarat.
Pune si discutiile purtate cu "mesteru", ma refer aici la e-mail-uri sau arhiva messenger sau chiar SMS-uri.
Incearca sa scrii din nou la Feedback comerical.
|
21-12-09, 21:34
|
|
 Stage 5
|
nu am nici un scaner ca sa pun copie dar se poate intra pe fan courier . ro si se poate verifica awb'ul cu nr 34001482 , care trebuia ridicat coletul de pe data de 14.12.2009. se poate suna la fan curier galati , si se poate verifica cine este destinatarul si cine este expeditorul... dar ... ideea nu este ca aleks sa faca ceva , chiar daca blocheaza userul, isi va face altul. ideea e pentru noi utilizatorii sa avem mare grija, ca ne ardem rau cu oamenii de astia.
|
|
|
22-12-09, 00:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by TZN 85 BUB
ideea e pentru noi utilizatorii sa avem mare grija, ca ne ardem rau cu oamenii de astia.
|
Este un risc pe care ti-l asumi, vanzand si cumparand de pe internet.
P.S. Am un set de jante pe care le am la vanzare de vreo 2 luni, pentru ca imi este "teama" sa le trimit prin curier (oferte am si am avut cu duiumul...dar...) si pana in Calarasi, nu se incumeta nimeni sa vina.
|
|
|
|
|