Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   RECLAMATIE user MESTERU (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/159995-reclamatie-user-mesteru.html)

TZN 85 BUB 21-12-09 17:21

RECLAMATIE user MESTERU

Am dat spre vanzare un set de jante pe 15" cu prindere 4*114.3 ." mesteru " a zis ca le vrea, si crezand om de cuvant , zis si facut : am ambalat jantele cu gume, le-am pus la curier pe data de 13 cu destinatia bucuresti, urmand ca "stimatul domn" sa mearga sa le ridice , sa plateasca . a trecut o saptamana , jantele sunt tot la sediul curierului , " mesteru " nu vrea sa mai raspunda la telefon, sau cand raspunde si imi aude vocea(il sun de pe alte numere ) imi inchide .

Am observat ca a mai " fost amabil " cu un baiat care i-a trimis niste jante " noi noute - zgariate " .

Rog sa se faca ceva cu acest USER : MESTERU .

multumesc

morpheusmaster 21-12-09 17:25

Re: RECLAMATIE user MESTERU

Auuuuuuuuuuuu....naspa faza! Sry 4 u...eu in locu tau mas duce la el in bucuresti la adresa si las bate, serios.

Eugen_TL 21-12-09 19:32

Altadata sa ceri banii inainte, sau eventual un avans ca sa fi sigur ca le ridica; asa procedez eu. :)

ps: fa reclamtie la feedback, dar trebuie sa ai dovezi, arhiva macar.

TZN 85 BUB 21-12-09 20:02

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2911895)
Altadata sa ceri banii inainte, sau eventual un avans ca sa fi sigur ca le ridica; asa procedez eu. :)

ps: fa reclamtie la feedback, dar trebuie sa ai dovezi, arhiva macar.

acolo am vrut sa fac reclamatia , dar am facut reclamatie de 2 ori si nu imi apare topicul, cica trebuie aprobat de moderator !
mai est eun tip acolo la reclamatii care a luat o teapa d ela mesteru.

de acum imi este invatatura de minte. ori avans, ori fara curier.

andi_cimpean 21-12-09 20:14

BUB-ule, pune si tu copie dupa AWB-ul primit de la curier, asta ca sa ii prezinti dovada lui aleks, cum ca ceea ce spui tu, este adevarat.

Pune si discutiile purtate cu "mesteru", ma refer aici la e-mail-uri sau arhiva messenger sau chiar SMS-uri.

Incearca sa scrii din nou la Feedback comerical.

TZN 85 BUB 21-12-09 21:34

nu am nici un scaner ca sa pun copie dar se poate intra pe fan courier . ro si se poate verifica awb'ul cu nr 34001482 , care trebuia ridicat coletul de pe data de 14.12.2009. se poate suna la fan curier galati , si se poate verifica cine este destinatarul si cine este expeditorul... dar ... ideea nu este ca aleks sa faca ceva , chiar daca blocheaza userul, isi va face altul. ideea e pentru noi utilizatorii sa avem mare grija, ca ne ardem rau cu oamenii de astia.

andi_cimpean 22-12-09 00:08

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2912354)
ideea e pentru noi utilizatorii sa avem mare grija, ca ne ardem rau cu oamenii de astia.

Este un risc pe care ti-l asumi, vanzand si cumparand de pe internet.

P.S. Am un set de jante pe care le am la vanzare de vreo 2 luni, pentru ca imi este "teama" sa le trimit prin curier (oferte am si am avut cu duiumul...dar...) si pana in Calarasi, nu se incumeta nimeni sa vina.

All times are GMT +2. The time now is 03:52.

- Copyright 2026 4Tuning