Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply

Thread Tools
Old 14-09-09, 17:43   #1
Carnacior

Stage 5

Carnacior's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FOTO]
[Opel]
[AUDI]
Default [VAND] DVD Player Portabil Philips

Vand un Philips pet725 care are o mica defectiune. Nu merge decat in priza. Nu stiu de ce playerul nu e al meu doar ma rugat un prieten sa il vand. Nu mam uitat la el da ma gandesc ca se poate face daca nu dupa idea mea ar merge montat in masina Merge pe 9 V cu o mica adaptare se poate monta. Suporta divx dolby mp3 mai tot ce se poate.

Astept oferte de pret. Pentru ca nu stiu sa estimez si nici colegu nu a zis nimic. Nou e vreo 7 mil. Dar cum e second si mai are si o mica problema consideram un pret cu mult mai mic.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	83201.jpg
Views:	53
Size:	50.3 KB
ID:	1084769  
Old 14-09-09, 18:22   #2
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: [VAND] DVD Player Portabil Philips

Quote:
Originally Posted by Carnacior View Post
Vand un Philips pet725 care are o mica defectiune. Nu merge decat in priza. Nu stiu de ce playerul nu e al meu doar ma rugat un prieten sa il vand. Nu mam uitat la el da ma gandesc ca se poate face daca nu dupa idea mea ar merge montat in masina Merge pe 9 V cu o mica adaptare se poate monta. Suporta divx dolby mp3 mai tot ce se poate.

Astept oferte de pret. Pentru ca nu stiu sa estimez si nici colegu nu a zis nimic. Nou e vreo 7 mil. Dar cum e second si mai are si o mica problema consideram un pret cu mult mai mic.

boss, nu vreau sa fac anti reclama dar te aunt ca saptamana trecuta si`a cumparat un coleg de munca lafel ca al tau si nu a dat 7 mil, a dat mai putin....daca vrei sa stii cat da un pm, sa nu zici ca fac anti reclama. spor la vanzare,
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 18:41   #3
Carnacior

Stage 5

Carnacior's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FOTO]
[Opel]
[AUDI]

zi aici cat a dat ca nu e problema... eu dadusem o cautare pe google si mam uitat doar prin primele rezultate nu am stat sa caut.
Carnacior is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 21:44   #4
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

450 roni reducere la un hipermarket. pot intreba daca vrei. si e acelasi, dupa serie m`am uitat chiar azi ca nucitea orice format si vroiam sa vad pe net daca asa sunt ele sau nu. si am observat ca au o protectie etc etc... nu are rost sa intru in detalii. singura dif e ca este alb. bafta la vanzare
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 16:09   #5
Agressive
VW Driver

Stage 5

Agressive's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

iti dau 150 de lei pe el
Agressive is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 17:49   #6
Carnacior

Stage 5

Carnacior's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FOTO]
[Opel]
[AUDI]

Hai ca il sun pe prietenu meu si ii zic care e treaba cu pretu il intreb daca vrea atat si te anunt.
Carnacior is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -