![]() |
[VAND] DVD Player Portabil Philips
1 Attachment(s)
Vand un Philips pet725 care are o mica defectiune. Nu merge decat in priza. Nu stiu de ce playerul nu e al meu doar ma rugat un prieten sa il vand. Nu mam uitat la el da ma gandesc ca se poate face daca nu dupa idea mea ar merge montat in masina :D Merge pe 9 V cu o mica adaptare se poate monta. Suporta divx dolby mp3 mai tot ce se poate.
Astept oferte de pret. Pentru ca nu stiu sa estimez si nici colegu nu a zis nimic. Nou e vreo 7 mil. Dar cum e second si mai are si o mica problema consideram un pret cu mult mai mic. |
Re: [VAND] DVD Player Portabil Philips
Quote:
boss, nu vreau sa fac anti reclama dar te aunt ca saptamana trecuta si`a cumparat un coleg de munca lafel ca al tau si nu a dat 7 mil, a dat mai putin....daca vrei sa stii cat da un pm, sa nu zici ca fac anti reclama. spor la vanzare, |
zi aici cat a dat ca nu e problema... eu dadusem o cautare pe google si mam uitat doar prin primele rezultate :) nu am stat sa caut.
|
450 roni reducere la un hipermarket. pot intreba daca vrei. si e acelasi, dupa serie m`am uitat chiar azi ca nucitea orice format si vroiam sa vad pe net daca asa sunt ele sau nu. si am observat ca au o protectie etc etc... nu are rost sa intru in detalii. singura dif e ca este alb. bafta la vanzare
|
iti dau 150 de lei pe el
|
Hai ca il sun pe prietenu meu si ii zic care e treaba cu pretu il intreb daca vrea atat si te anunt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning