LG U8330
Dotari :
- infrared (doar in conexiune cu un calculator)
- WAP
- MMS
- Camera Foto VGA ( 640x480 ) cu blitz
- Camera Video (filmele ies mai bine decat pe 6230i)
- Suporta MP3,AMR,MIDI...astea le`am incercat yo :P ... parca si .avi
- 262.000 de culori....rezolutie ecran 176x220
- ecran extern...alb-negru...cu posibilitatea de schimbare a culorii de fundal...sunt 8 culori
- 25MB memorie interna...NU dispune de card
- 3G ... dreaq..nu l`am fol niciodata

- camera rotativa 180 grade
pe langa toate astea pot sa va mai zic ca telefonul a rezistat f bine pana acum...are 2 luni(cam asa) si l`am frecat nu gluma...am instalat pe el 64 de aplicatzii(numarul maxim suportat) si n`a avut nimix...totul merge ok
are calendar ... memo ...secret memo ... world time...unit convertor...timers....voice recorder...foarte multe posibilitatzi de personalizare(settings)...limba engleza(nu are romana)
dezavantaje...

hmm...tre sa le zic si pe astea :P
cel mai bine ar fi sa`l fol pe orange deaorece la connex din cate stiu parola de la WAP este formata din litere si telefonul nu permite inserarea lor in casutza de pass...
telefonul a fost decodat ... iar in sec asta pe el este instalat soft de U8130 ... asta duce (din cate am inteles...nu sunt sigur...ma interesez) la pierdearea calitatii camerei...si a 200.000 de culori

... :P
SE POATE RESOFTA....NU E NICI O PROBLEMA
in pret sunt incluse castile...cablul de date...soft...inca un cd cu aplicatzii si jocuri(facut de mine)...si agatzatoare pt incheietura

...
daca imi mai aduc aminte ceva va zic
am pus si o poza cu el
am sa pun poze si filme...facute de el...
Pret : 200e Negociabil....
P.S. ALA NU E CALORIFERUL MEU DE ACASA

...FMM silviule