![]() |
Vand LG U8330
1 Attachment(s)
LG U8330
Dotari : - infrared (doar in conexiune cu un calculator) - WAP - MMS - Camera Foto VGA ( 640x480 ) cu blitz - Camera Video (filmele ies mai bine decat pe 6230i) - Suporta MP3,AMR,MIDI...astea le`am incercat yo :P ... parca si .avi - 262.000 de culori....rezolutie ecran 176x220 - ecran extern...alb-negru...cu posibilitatea de schimbare a culorii de fundal...sunt 8 culori - 25MB memorie interna...NU dispune de card - 3G ... dreaq..nu l`am fol niciodata :) - camera rotativa 180 grade pe langa toate astea pot sa va mai zic ca telefonul a rezistat f bine pana acum...are 2 luni(cam asa) si l`am frecat nu gluma...am instalat pe el 64 de aplicatzii(numarul maxim suportat) si n`a avut nimix...totul merge ok are calendar ... memo ...secret memo ... world time...unit convertor...timers....voice recorder...foarte multe posibilitatzi de personalizare(settings)...limba engleza(nu are romana) dezavantaje... :) hmm...tre sa le zic si pe astea :P cel mai bine ar fi sa`l fol pe orange deaorece la connex din cate stiu parola de la WAP este formata din litere si telefonul nu permite inserarea lor in casutza de pass... telefonul a fost decodat ... iar in sec asta pe el este instalat soft de U8130 ... asta duce (din cate am inteles...nu sunt sigur...ma interesez) la pierdearea calitatii camerei...si a 200.000 de culori :D ... :P SE POATE RESOFTA....NU E NICI O PROBLEMA ;) in pret sunt incluse castile...cablul de date...soft...inca un cd cu aplicatzii si jocuri(facut de mine)...si agatzatoare pt incheietura :D ... daca imi mai aduc aminte ceva va zic :) am pus si o poza cu el am sa pun poze si filme...facute de el... Pret : 200e Negociabil.... P.S. ALA NU E CALORIFERUL MEU DE ACASA :)...FMM silviule :D |
up ... up ... and away :D
|
180e :)
|
ultimul pret...
5.500.000 :) |
Vandut ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning