@Raresh CRM-deacord cu tine..dar abia cand am inceput brushu am observat si eu..si...l-am lasat asa...pe viitor incerc sa fiu mai atent...ms de apreciere
__________________ Nota Moderator: Dimensiunea maximă pentru o imagine + text în semnătură este 500x100 pixeli.
toyota supra full brush...in sfarsit am aflat cum pot sa lucrez cu pen tool in paint shop...originalu nul mai am,dar cred ca il stiti toti.
am pus wip-ul..in loc de original..
in general arata bine..dar partea laterala nu se prea leaga de restul masinii in sensul ca..liniile noului bodykit nu "curg"..nu shtiu daca ma intelegi
archu spate e un pic ciudat ca forma..
mai ai de lucru la forme..ca in privinta executiei stai bine
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Originally Posted by Ca$$
am revenit...
pe unde ai umblat?
E destul de OK masina capota aia nu prea pare reala deloc, ai folosit un pattern pt fibra de carbon, nu? Mai bine incercai un copy paste de pe un donor, iesea mult mai bine . In rest, felicitarile mele!
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
sincer... mi-ar place sa am o solenza ca aia , nu prea am ce sa comentez la ea, buza aia e un pic cam stramba, nu stiu.. arata cidat, cred ca era mai bine fara ea, in rest foarte reusita masina
Cea mai mare greseala, pe care , din pacate o fac si eu, este sa te grabesti. Pierzi entuziasmul pe parcursul lucrarii si parca nu mai ai "chef" sa finalizezi.
Inca in teste:
incearca sa aprinzi farurile cu brush (gasesti o gramada de tutoriale pe net pt asta, sa nu ma apuc sa iti explic cum se face ), arata mult mai bine decat cu Lens Flare