Fratilor stiu ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici dar as vrea sa aflu si eu parerile voastre fata de cum ma mai descurc cu tuningul virtual...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
panacota...frumos.dar la opel janta spate e bluryy....selectii un pik strambe .la vopsit .....si la passat cam tot aas selectii cam strambe ..........
-comentarii si la leonul meu :d.........
Panacota ... la passat pragu e cam negru si trb sa refaci backgroundu cand o cobori ... apare de 2 ori semnatura sitului dp care e luata masina ... la opel ... selectii strambe nu numai la vopsit ci si la aerisiri ... unele din aerisiri sunt ireale ... mari4speed ... janta fata f blurry ...hotareste-te la gume ... yokohama sau pirelli ...
O replica la seatul leon al lui mari4speed
P.S. nu am mai stat sa ii schimb jantele pt ca nu am gasit unele potrivite la mine in pc si pe net mi-a fost lene sa caut...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
panacota- selectii cam aiurea la prag jos ..la vposit ...la capota un pik in fata ..carbon ireal..ai vopsit si plasa din spoiler si proiectoarele..priza aia dp bara e ireala ...ai lasat masina in jos ..si se vede la bara fata bucata din bara unde era inainete mai sus ......io cam ata am vazut....bafta