te-ai grabit sau dc ??? ... nu e de laudat faptul ca lucrezi repede si prost ... vezi ca ai diferente de culoare la prelungiri fata de culoarea initiala a masinii ... am mai vazut prin lucrarile tale blurr ... neoane ireale ... jante fara discuri de frana ... etc ...
ps ... incearca sa-ti faci si tu o semnatura mai mica care sa nu ocupe o treime din lucrare ...
Logan ice project ...................n-am facut vt km de mult sshi mi-am km iehsit din mana ...............but....................i`m back .........nu pot uploada dar.......... .. http://img131.imagevenue.com/img.php..._122_499lo.jpg ..........shi pls intratzi shi datzi comenturi
Logan ice project ...................n-am facut vt km de mult sshi mi-am km iehsit din mana ...............but....................i`m back .........nu pot uploada dar.......... .. http://img131.imagevenue.com/img.php..._122_499lo.jpg ..........shi pls intratzi shi datzi comenturi
ns cum alti au rabdare sa comenteze toate greselile pai la masina ta tocesc tastatura daca zik greselile,,,
chiar te rog scrie macar o parte din ele.............eu sincer am impresia k totzi postatzi asha numa pentru k nu avetzi ce zice..shi totzi sciretzi k bah tata eshti vai de capu tau shi nu le ai de loc cu vt shi chestiii de astea.........da dak tot e rubrica de comentarii lucrari...........zicezti shi de bine....shi chiar te rog sa imi spui unde am greshit
-jenti strambe
-jenti ireale
-selectii strambe
-de unde se reflecta norii aia pe masina ?
-culoare ireala
esti multumit smechere? nu te mai nervoza asha ....
in fine......e concept car..la faza cu norii ai dreptate nu trebuia sa fac reflexiile alea........shi jantelesunt drepte..........voi vedetzi numa jante strambe.....app aia pe fatza vireaza(face curba)........
in fine......e concept car..la faza cu norii ai dreptate nu trebuia sa fac reflexiile alea........shi jantelesunt drepte..........voi vedetzi numa jante strambe.....app aia pe fatza vireaza(face curba)........
nu ma refeream ca e virata ....
pai vedem jenti strambe mereu pt asha asunt ...
astept.... calitate nu cantitate ...
la inceput las-o mai jos , pune nishte jenti (drepte) si pleoape/badboy look
mai pe urma spoiler , prag carbon etc...
nu tebuie sa le pui pe toate odata ca vezi la noi ....
chiar te rog scrie macar o parte din ele.............eu sincer am impresia k totzi postatzi asha numa pentru k nu avetzi ce zice..shi totzi sciretzi k bah tata eshti vai de capu tau shi nu le ai de loc cu vt shi chestiii de astea.........da dak tot e rubrica de comentarii lucrari...........zicezti shi de bine....shi chiar te rog sa imi spui unde am greshit
inerca sa te uiti de mai multe ori la o lucrare inainte de a o posta aici ..poate te-ai chinuit la lucrarea aia si eu am fot kam M*** si ti-am zis ka e varza dar chiar este omule ..ti-a tremurat mana pe mouse cand ai facuto ?80% din masina sunt numai selectii strambe si pe mine unu ma deranjeaza la ochi ..pe tine vad ka nu .. la sectiunea asta daca ai gresit e un fel "taci si inghite " asa ka daca doi chiori eu si cu shantzu ti-am spus ka e "putin" kam stamba masina de la roti pana la plafon inseamna ka este.... asta e pentru viitor ka sa stii kum sta treaba la sectiunea Comentarii lucrari! bafta la colorat