Incearca sa dai click dreapta, oricum, daca tot ai inceput cu Paint Shop Pro, descarca ultima versiune: Corel Paint Shop Pro Photo X2. Este foarte asemanator si mult mai practic/calitativ
Pikone, janta spate are niste probleme: este ridicata prea sus fata de asfalt si nu e in perspectiva cu masina, incearca s-o mai strangi un pic din parti.
Nu strica putina culoare mai inchisa la pleoape (in partea de jos) sa le faci mai reale. Si sunt tare curios sa vad in ce loc e fixat eleronul ala ca are o pozitie tare ciudata. In rest e ok zice eu. Bafta !
nld-frumos...ai muncit mult...dar pakat k nu a mai ramas nimic original din matrixu ala...kiar nu mi se pare vt ci mai degraba un desen foarte reusit a unei masini futuristice...oricum...felicitari pt munca depusa.
geox-finut..dar dragutz)
johnnyx-jentile sunt plate si nu au discuri.imi place spoileru fata..ai trecut putin peste el cu buza pusa..dar e ok.per general e bine
pace all
__________________ Nota Moderator: Dimensiunea maximă pentru o imagine + text în semnătură este 500x100 pixeli.