in afara de spoiler ...jantele alea sunt prea luminate ...adik ...lumina bate din partea stanga ...si ele au reflexii de soare pe ele ...
ete na si cu tine acu is reflexii de BLITZ mai ... in orice caz daca le dadeam desaturate nu mai aveau acelasi impact ..... eu zic ca arata bine cu jantele alea
destul de frumos
dar la steagul ala trebuia sa ii dai mai putin opacity...
si cand ai lasar garda la sol in spate ti-a ramas o parte de masina ...
iar la spoilerul spate trebia sa faci cu negru distanta dintre roata si spoiler....
deci nu vad mai nimic special la ea facut inafara de coborarea garzi la sol si matuirea deschizatori in rest .... ca ai inegrit grilu si prizele fata .......... nu dau bine macar pute-ai sa pui plasa asta e parerea me oricum se vede ca te-ai straduit, nu imi amintesc exact alte lucrari de ale tale da parca ai mai progresat...
Man nu te supara dar ce faci tu ... nu stiu ... este cam ciudat incearca si tu pe un unghi mai simplu si cauta-ti materialele cu atentie .... la asta paint job-ul nu da bine de loc este prea multa lumina si iarasi vinyl-ul este ciudat incearca sa folosesti culori mai putin tzipatoare ...Iar la S2000-ul de mai sus ce pot spune Vinyl-ul pune-l cu overlay si da-i duplicate layer si joacate la opacitate .... sper ca nu te-ai suparat pe ce am zis ia-l ca un sfat pt viitor . Cauta-ti tutoriale
*n-ai avut grija cand ai selectat capota pt a o "carboniza"(nu gaseam alt cuvant ) si la roata din spate e cam patratos in jurul ei
*si unde ai scos manerul si semnalizarea se observa scoate-le mai cu grija ca se vede ca o pata