viezure, farurile bat aiurea, geamurile sunt prea...galbene silucioase..., culoare complet ireala, parca ai pictat o masina, nu ai modificat-o, nu te supara pe mine, dar chiar nu pare reala
Masina stock e de la provocarea pt VT User Group...am tunato si eu ...in a 3-a poza i-am adaugat si un spoiler pt ca mi-a zis un prieten ca ar arata bine si cu un spoiler...astept pareri despre ea! P.S. Sunt incepator si incerc sa ma perfectionez ...
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Originally Posted by GloW
comentati acilea ... la dub rulzz
btw-va place sig mea ?
bah nesimtitule.....mai mare copiator ca tine nu am vazut...chiar in halu asta mah.....aceiasi mashina care era shhi pe PSU .....ai folosito shi tu shi ai copiat aproape tot de la ea....bine ca ai primit ban shi acum ca sa nu iti mai vedem mutra shi pe aici...
tng - pune imaginea aici sa vedem despre ce e vb, te rog
cred ca la asta se referea originalul este acelasi
giantstock este autoru lucrarii de mai jos
dap...deci...asta ii cel mai mare gunoi kre poate exista!!!!dupa c semnatura lui d p PSU este facuta d giantstock...javra -scuzatzi expresia da imi vine sa ma duc pan in Iashi shi sa-i retez gatu`- mai shi copiaza d la el...asta ii tradare la nivel inalt...VA ROG DATZI-I BAN P IP!!!!!!!ASEMENEA SPECIMENE ESHUATE NU ARE ROST SA MAI STRICE FORUMUL NOSTRU!!!(statzi flex k shi p PSU ia ban in curand...k face topicuri aiurea shi bla bla bla...L33LOOs stuff )
textura fibrei d carbon ii un pic cam prea puternica.....culoarea ii super tare...()...spoileru` fatza rupee......supeerr ideea cu sigla vt...)...felicitari!!!