Quote:
|
Originally Posted by LKS
nu imi mai bat capu cu tine ..ca vad ca degeaba il ai ..u ai luat nishte elemente care deja erau puse pe aceeasi masina de altzii .. aia da au stat ..s`au chinuit sa le aranjeze ...si pt ce ? ca sa vina unu ca tine si sa se dea mare pe munca altora ? ... tu daca ai vedea o masina ..care are aproape toate elem. luate de pe a ta ...ce ai zice ? "uite`l ma si p`asta ..nu e in stare sa faca singur o masina ...se mai bate si cu pumnu in piept ca a lucrat de s`a rupt ..."
apropo ....toata treaba nu cred ca dura mai mult de juma de ora ...maxim maxim 1 ora !! ...aveai doar de redimensionat/ashezat
|
o ora ? tu vezi ca nu is acelasi pozitii ? unele piese nici mkr nu ai intrat .. trebuia sa le tai eu dupa forme .. etc .. credema ca nu o fost asa simplu dupa cum crezi tu .. si maxim o ora o fost o zi intreaga ...
nuj dc te manca p tine d c fac eu .. eu dp vmax fac masini d knd ma stiu .. si am vazut multi care fac de acolo
gura mica .. ca nu e chiar cum zici tu .. numa iau si gata pun si so terminat ...
PS: am sa fac o masina originala d mine .. ca sa vezi ca is in stare .. sa nu crezi ca dau cu pumnii in piept d unu singur .. da c zici tu cu redimensionatu o fo numa la spoiler si prag .. in rest o fo mai greu credema ..
O sa vedetzi urmatoare lucrare a mea ..