09-04-06, 19:05
|
|
 Stage 5
|
Re: Propuneri!
hai ca l-ai luat tare acum 
poate chiar prea tare
|
|
|
09-04-06, 19:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
nam zis si nam crezut vreodata ca voi intra.vroiam doar o parere.si inca ceva:unde am scris ca tu faci offtopic? asa cum zici si tu:,,TOPICUL ASTA NU E PENTRU COMENTARII CI PENTRU EXPUNEREA LUCRARILOR CARE SUNT DEMNE DE UN MEMBRU AL DESIGN TEAM!!!,,
iti multumesc pentru comentarii,voi lua seama de toate.
un lucru,daca mai imi este permis sa comentez:
rotzile sunt de pe o poza la rezolutzie mai mare,
fundalul a venit o data cu masina,fiind singura poza cu clio sedan pe care am gasit'o eu.
inca o data,multumesc pt comentarii,sunt sigur ca ma vor ajuta.
|
09-04-06, 23:26
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
|
Originally Posted by TazAless
hai ca l-ai luat tare acum 
poate chiar prea tare 
|
Daca am fost subtil, nu i-a convenit. Am spus adevarul si nu-mi e rusine de asta.
Quote:
|
Originally Posted by Trickz
nam zis si nam crezut vreodata ca voi intra.vroiam doar o parere [...]
|
E o chestie de bun simt sa nu postezi astfel de lucrari, din moment ce poti vedea foarte usor (accesand topicurile facute special pentru fiecare membru in parte) lucrarile demne de Design Team. Parerile despre lucrarile pe care le faci le poti obtine pe sectiunea Tutoriale & Help, topicul Comentarii lucrari. Sa cred ca nu stiai aceste "detalii"?
Quote:
|
[...]si inca ceva:unde am scris ca tu faci offtopic? asa cum zici si tu:,,TOPICUL ASTA NU E PENTRU COMENTARII CI PENTRU EXPUNEREA LUCRARILOR CARE SUNT DEMNE DE UN MEMBRU AL DESIGN TEAM!!!,,
|
Serios? Nu mai stii ce scrii?
Quote:
|
ok,am inteles ca e ***,scrie acolo ca a lu trickz e cea in cauza si nu mai baga lumea in speriti.daca tot faci offtopic macar spune cine a fost,ca io nu ma supar....
|
Asta e mesajul privat pe care l-am primit de la tine. Daca nu-ti mai amintesti, fac si print screen, daca tu chiar consideri ca ar fi nevoie.
Quote:
|
un lucru,daca mai imi este permis sa comentez:
rotzile sunt de pe o poza la rezolutzie mai mare,
fundalul a venit o data cu masina,fiind singura poza cu clio sedan pe care am gasit'o eu.
inca o data,multumesc pt comentarii,sunt sigur ca ma vor ajuta.
|
Eu, din "vasta" mea experienta cu Photoshopu', stiam ca daca iei un element de pe o poza mai mica si-l maresti, se "blureaza", nu daca-l iei de pe o poza mai mare si-l micsorezi, dar este foarte posibil sa ma insel. Poze cu Clio gasesti O GRAMADA, daca stii si vrei sa cauti si, ca un ultim comentariu, m-as bucura ca aceste critici sa te faca sa te perfectionezi, asa cum si pe mine, criticile pe care le-am primit, m-au facut sa nu mai repet anumite greseli.
Acum hai sa-i lasam pe cei ce au ceva de aratat sa o faca...
|
10-04-06, 19:33
|
|
Stage 3
|
dadi yo intru ku Golfu 5 sau nu?
|
|
|
10-04-06, 19:34
|
|
Stage 3
Member of: [Design Team]
|
Dadi Intru Cu Subaru Ala Gri?
|
|
|
10-04-06, 20:35
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team]
|
Eu nu am auzit nimik despre Opelul Tigra......Cred ca nu v-a impresionat...Sper ca asta sa o faca.....
|
|
|
10-04-06, 20:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
dak o lasai neagra cred k arata mult mai bine...
|
|
|
11-04-06, 12:42
|
|
Stage 3
|
ASta e ultima creatzie. Un Golfuletz. Totul e brushed in afara de bara fatza si grila si, desigur, jentzi. Sper sa va placa. Mai ales lui xxdadixx.
|
|
|
11-04-06, 13:54
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Nu mai intrebati daca intrati sau nu. Daca el va decide ca meritati sa intrati, o sa fiti contactati pentru a adera la usergroupul Design Team. Daca nu va contacteaza nimeni, inseamna ca tre' sa mai lucrati.
|
|
|
12-04-06, 17:42
|
|
 Stage 5
|
ce spuneti
|
|
|
12-04-06, 23:44
|
|
|
Design Team Member
 Stage 5
|
trickz parerea mea ar fi sa vezi galeria design team si sa te lamuresti de acolo ce insemna design team si asa alegi tu daca masinile tale sunt de design team sau te "aici invatati sa faceti Virtual Tuning"uitete vizualizeaza cu ochi largi deschis forumu si dupa acea posteaza aici .pt a fi in design team iti trebuiesc lucrari extraordinar de bune si sunt mici secrete la care te uiti cand alegi o masina si un membru pt design team.Trebuie sa fi foarte atent la vt nu sa trantesti o bara spalacita si un prag din tutoriale si aia e masina.Citeste mai bine tutoriale cautati materiale si asteptam o lucrare de-a ta mai buna la topicul "Comentari Lucrari"
12-04-06, 23:46
|
|
|
Design Team Member
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by bejdesign
ASta e ultima creatzie. Un Golfuletz. Totul e brushed in afara de bara fatza si grila si, desigur, jentzi. Sper sa va placa. Mai ales lui xxdadixx.
|
eu unu am comentat masina asta si mai devreme .avand in vedere de copy paste eu nu as accepta asa ceva.poate dadi e mai darnic (nu cred 
Brushed crez tu  dar digimodsu e vizitat in continuare de scolari de vt  asa ca ..capu sus
Last edited by Rares; 12-04-06 at 23:49.
|
|
|
13-04-06, 01:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
|
Originally Posted by Rares
trickz parerea mea ar fi sa vezi galeria design team si sa te lamuresti de acolo ce insemna design team si asa alegi tu daca masinile tale sunt de design team sau te "aici invatati sa faceti Virtual Tuning"uitete vizualizeaza cu ochi largi deschis forumu si dupa acea posteaza aici .pt a fi in design team iti trebuiesc lucrari extraordinar de bune si sunt mici secrete la care te uiti cand alegi o masina si un membru pt design team.Trebuie sa fi foarte atent la vt nu sa trantesti o bara spalacita si un prag din tutoriale si aia e masina.Citeste mai bine tutoriale cautati materiale si asteptam o lucrare de-a ta mai buna la topicul "Comentari Lucrari"
|
mai sa fiu al naibi... SI UNDE GASESC ACESTE LUCRARI SUPER HIPER EXTRAORDINARE?
hai sa nu facem pe profesorii cand nu e cazu'.nu stim bine nici tehnici de lucru in photoshop si nici ce inseamna design industrial si incepem sa le dam sfaturi altora...
tot''conceptul'' tau opel meriva sufera mult din punct de vedere tehnic al designului...daca ajungi sa faci stalpul de sustinere al plafonului asa de gros/lat,ma intreb ce reprezinta pt tine cuvantul 'functionalitate'.Designerii se chinuie sa faca acel stalp cat mai neexistent,cat mai subtire,pentru a spori vizibilitatea soferului pe diagonala(mai ales atunci cand i'a curba).
acum o sa zici ca iar am ceva cu tine,insa indicatiile pe care le dai altora ,cred insa ca n-ar trebui sa vina din partea UNORA din ''DESIGN TEAM".
toate cele(mai)bune!
Adi, Rares are un topic numai al lui,( avantaje si dezavantaje DT ) daca vrei sa-i dai idei constructive nu cred ca se supara daca postezi acolo. >> DIDI
Last edited by xxdadixx; 13-04-06 at 23:42.
|
|
|
17-04-06, 02:01
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
..mah ...io incerc.......
spunetzimi si mie ce ar trbuii sa fac sa intru si eu
|
|
|
17-04-06, 10:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
tias spune eu cateva greseli kre leam remarcat eu cu okiul meu stramb...dar nust dak am acest drept...
|
|
|
|
|