Nu e nevoie de comentarii aici! Invatati si voi unde se comenteaza, unde se posteaza pentru un challenge, unde se posteaza pentru concursul saptamanal, etc.
Iarta-ma ca te intrerup Gabi si poate nici lucrarile mele nu sunt prea stralucite ...dar omu` invatza.....nu ne-am nascut fiecare pt VT dar se invata Peace
ra2 parca ai hotarat sa faci poll la bmw ala cel de dinainte........se mai face nu se mai face.....dati shi voi un rasp mai concret.....shi sa mor yo dak mai vezi vreo activitate pe aici....nimeni nu mai posteaza nimeni nu se mai cearta....nimic.....macar inainte cu 100 de poll-uri care erau...mai aveai ce sa vezi ce sa comentezi...asta e....
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Challenge`s .....
nui numai de regula asta dar a devenit nasol sa intri dimineata pe forum shi sa vezi un post shi dupa aia seara cand intri gasesti acelashi post....shi nimic mai mult.....nush...sau cam lasat toti moale....unde sunt cei de dinainte....care se chinuiau sa face cel putin ceva...shi mai comentau...dar oricum inainte era mult mai frumos shi era o placere sa intri pe forum.....dar acum nush lucrurile au luat o intorsatura...prea...pe neasteptate.....numai vezi nicaieri ceva frumos....chiar dak are greseli sau nu....toti au disparut asa dintro data.....aaaaa am uitat moderatori mai sunt activi.....ce ne-am face fara ei...(probabil k ar muri sectiunea asra de tuning virtual).....
si inca ceva, de cand s-a auzit pe la noi pe-aici de brush numai asa se lucreaza si nu mai ies lucrarile care ieseau inainte...
parca erau mai bune lucrarile cu copy/paste