In dupa-amiaza asta o sa incerc sa ma \"rup in figuri\" cu poza aia, sa vedem ce o sa iasa. Sper sa nu supere pe nimeni ca ma bag in seama, desi nu eram pe lista celor provocati.
sniper te rog yo frumos dak nu esti printre cei vechi aicea nu posta la challenge....faci masina cu cea mai mare placere...dar deocamdata nu ''ai voie'' sa postezi aici.citeste sectiunea mare de sus Pt INCEPATORi sau n00bs....
whateva'....asta-i a mea......
1.incercati si voi sa puneti masini cum era odata la concurs....nu din lateral,spate sau fatza...k se poate face shi in paint...ceva intr-o perspectiva buna..nu un unghi tampit...ma rog..atzi inteles ideea...
2.mentionez k NU vreau sa particip la nici un alt battle NEanuntat inainte...sper sa se fi inteles...
dah shi am o idee..o sa vedem ce zice si sant0s cand vine de la craiova, dak este de acord...cand lansati un challenge....puneti 2 poze..una ''stock'' shi cealalta modificata....adik ceva de genu:uitatzi ce am facut yo..voi ce scoatetzi???si stii sigur k nu mai sunt probleme de genu mi-ai furat ideea sau am gandit la fel sau chestii dastea....
Atunci va las in treaba voastra, daca eu nu am voie...caci asa spune expertul de madskilz. Totusi am lucrat si eu la o poza, stiu ca nu este asa reusita pentru ca este primul meu tuning virtual...insa observ ca nu sunt departe de majoritea dintre voi.
Anyway, pentru cei care totusi sunt interesati: https://img298.imageshack.us/img298/4...ngfinal2qb.jpg
Ok , am fakt si eu bmw-utu ... poate o sa mai revin asupra lui
p.s : va rog frumos , daca nu a iesit bine schimbarea de fundal , sa o luati in considerare pe cea originala (este prima data knd fac asa ceva )
imi ziceti si mie ce parere aveti plz ???