pai da, dar nici nu ai specificat ..... ai lasat de inteles ca e facuta de tine.
nu-i frumos asa man.
de \"furat\" materiale se poate, nu-i nici o problema, dar mai prelucreaza si tu, se puncteaza originalitatea
Bine asa Horicutz ! Horicutz , detectivu particular
costica
Masina ta rata bine, ce ai vrea sa modifici la ea.
Eu in afara de jenti, garda coborata , geamuri si poate un eleron ... nu prea vad ce mai poti schimba
vorba lu` skillz peace up !!!
daca e nevoie moderatoru pata sa stearga postu
am vrut doar sa ii dau o sugestie lui auro pentru masina sa
e ok , np ->tng
salutare din nou... am si eu o rugaminte la voi, daca se poate mai jos masinutza.. niste roti cu bordura.. ceva pleoape pe faruri... sau cum vreit voi so faceti.. va multumesc anticipat..
ce puteti face cu asta ?
v-as ruga sa lucrati cati mai multi la ea deoarece una din variante va fi pusa in practica primavara care vine
P.S. nu sunt poze cu originalul care are 4/5 usi ... nu am gasit Seat Ibiza cu 4/5 usi albastru dintr-un unghi bun daca va rog incercati sa gasiti voi daca nu bun e si asa....
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"flaviutza\"
ce puteti face cu asta ?
v-as ruga sa lucrati cati mai multi la ea deoarece una din variante va fi pusa in practica primavara care vine
P.S. nu sunt poze cu originalul care are 4/5 usi ... nu am gasit Seat Ibiza cu 4/5 usi albastru dintr-un unghi bun daca va rog incercati sa gasiti voi daca nu bun e si asa....
auzi....dar tu esti constienta de faptul ca ai pus 2 poze cu 2 masini COMPLET DIFERITE ) =)) nu ?
ce puteti face cu asta ?
auzi....dar tu esti constienta de faptul ca ai pus 2 poze cu 2 masini COMPLET DIFERITE ) =)) nu ?