salutare. as avea si eu o rugaminte la voi! daca puteti sa faceti ceva din masina asta, ca peste putin timp va ajunge la o firma de tuning,pentru un kit complet de exterior ...
m-ar interesa ceva cat se poate de realizabil, care sa pot aplica si in realitate. adica jenti, vopsea, bari , praguri , eventual un kit de caroserie, etc ...dar sa nu iasa din domeniul jeep. va rog muult de tot cine poate sa ma ajute !
ceva frumos ,si cu gust ... mercic
Sper sa iti placa....Am coborat-o,jenti,plasa,faruri cu lumina albastre,geamuri negre,2 culori,neoane sub masina si deasupra rotilor si kilometraj pe parbriz ......si pt ca tot vin sarbatorile......ninsoare in caz ca nu iti place sa imi spui ce si dece...
bro....pe pozele alea nu se poate lucra...oriucm eu sincer iti zic k eu mi-as face masina cam asa...bineinteles cu niste detalii in + ....imi place mult vectra a....
farurile alea fac toti banii.....porbagajul clean....este super in realitate...chestia de pe luneta....imi place la nebunie..iar da super bine..si ce nu am reusit din cauza relfexiilor..dar am vazut pe o vectra a adusa din germania....capota bad-boy....absolut super!....+ nu imi trecea niciodata prin cap sa pun spoiler de s4 pe vectra....se pare k arata super bine....neaparat lasata...cu niste jante maricele....folie neagra....eventual stopuri....negre..cum are way-u....si nu pre amai imi vine acum.asta e ideea mea in general....vezi si cum arata BUB_ul inainte... (vectra galbena facuta in germania)....super frumoasa si aceea....