Ba baieti a iestit bine trabantu lu vecinu. DA DACA U VA SUPARATI PUTETI SA II PUNETI:JANTE DE ALUMINIU,SPOILER FATA SPATE,ELERON, PROIECTOARE, folie pe tote geamurile inafara de parbriz SI MULTE ALTELE. Da am o rugaminte la voi sa nu radeti de ea.
Baietii io ia-m pus folie. Acum luati poza si punetii alt ceva daca vreti. Daca vreti masinile voastre cu folie klumea imi spuneti culoarea foliei si cat de transparenta EXEMPLU: negru Transparent:40 asa am facut la kia si bine inteles si poza. Puteti sa mi-o trimieti pe adresa de email *******OK
eu nu mai intelg nimic din ce se intampla pe topicul asta....piry eu cred ca nu ai nimerit bine topicul,si liviu putei si tu sa concentrezi totul intr-un post cred si nu trebuie sa scri nu stiu cat de mare,mai bine ai scrie mai explicit ca eu unul nu am inteles ce ai vrut sa spui, si tot pentru tine la folia de pe masina cine crezi ca isi pune doar pe partea dreapta?la tine in poza asa arata ca si cum ar fi folie doar pe o parte a masinii
Gata sefu RA_2fast4u PUN acum FOLIE si pe partea cealalta a masinii si sa imi spui daca iti place. Tu ce nume ai. Si am zis Daca vrei o masina cu folie SI PE O PARTE SI PE CEALALTA PARTE sa imi trimita poza SI SA IMI ZICA CE CULOARE SA AIBA FOLIA SI CAT DE TRANSPARENTA VREI SA FIE.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
Re: Gata sefu
Quote:
Originally Posted by \"liviu_ro93\"
Gata sefu RA_2fast4u PUN acum FOLIE si pe partea cealalta a masinii si sa imi spui daca iti place. Tu ce nume ai. Si am zis Daca vrei o masina cu folie SI PE O PARTE SI PE CEALALTA PARTE sa imi trimita poza SI SA IMI ZICA CE CULOARE SA AIBA FOLIA SI CAT DE TRANSPARENTA VREI SA FIE.
tucrezi ca esti singurul dp forumu asta care stie sa puna folie pe geamuri