Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta.
Am un opel bertone opc din 2001 cu tuning original carzone pe el.
In primavara trecuta l-am vopsit negru mat, o culoare de care m-am indragostit.
Din pacate oricat de mult mi-ar place culoarea este absolut imposibil de intretinut in Romania, orice se cunoaste pe ea si imi vine sama sui pe preti.
Deci m-am hotarat la un nou paint job pe culori deschide in special alb perla gen BMW M3.
Eventual chiar in 2 culori, dar cea preponderenta sa fie alb perlat (ma gandeam partea de pe capota intre cele 2 nervuri inclusiv priza de aer sa sa ofac neagra).
Va cer ajutorul sa imi dau seama cum ar arata masina.
eram curios...acum 1 luna mi`am luat un chevrolet aveo...si chiar sunt curios ce se poate face din masina asta! dc avetzi timp si putetzi...as fi recunoscator! multumesc!
............www.m3e30.com............
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
Originally Posted by HyFlyer
eram curios...acum 1 luna mi`am luat un chevrolet aveo...si chiar sunt curios ce se poate face din masina asta! dc avetzi timp si putetzi...as fi recunoscator! multumesc!
sa faci poze la masna ta, nu luate de pe net
nu te supara, dar asta e regula
nu se poate va rog la aceasta? e identica cu a mea....oricum va trebe poze cu rezolutie mai mare...eu as putea face numai cu telefonu si nu ies...deci inca o data va rog dc se poate! multumesc mult!
HyFlyer am facut ceva in graba la un aveo...nu am putut face nimic klumea la pozele puse de tine pt ca erau mici rau...am luat eu alta poza... ..sper sa te ajute sa-ti faci o idee..e f putin tuning facut la ea...
P.S. Sper sa nu fiu taxat ca am postat aici ce am lucrat p aceasta poza cu un aveo care nu este facuta de cineva asa cum este regula...
sal..hai ca am facut io ceva la bertonele tau...dar din cauza calitatii nu prea a iesit cum trebuie ptr ca nu am putut sa selectez canu se vedea...oricum e alb si e si perlat la capota io asa am inteles ca vrei sa faci sper sa iti placa cat de cat...