baieti va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu 190E-ul !!! vreau sa imi fac o idee... am in cap si in numerar un proiect destul de frumos vreau sa vad cum arata pusa cap la cap !!! mai pun inca odata pozele ...vreau sa arate in genul celei portocalii fara masca aceea la faruri si eleron !!! multumesc ...
Si ma intreb pentru ce vei opta, un S class din 98' ori 15 Logan la mana a opta.
da intradevar farurile nu dau bine deloc da poti sa le faci alt design o linie mai ingrosata si mai curbata imprejurul farului ... dar cred ca da mai frumos farul original cu o simpla pleoapa ...si inca odata plzz help me dau o bere ...
Multumesc mult sandrin pentru capota aia,arata foarte bine dar cu riscul de a fi sacaitor te rog pune-mi si vinilu asta tot carbon pe lateral.Mii de multumiri.
Care ma ajuta si pe mine...hai unu cu talent, sa va vad acum eu am venit cu ideea voi o continuati ca nu prea le am eu ci photoshop'u ..vreau sa iasa ceva calumea...daca aveti intrebari dati un pm..plsssssss
frate scuza-ma ca iti zic...dar oricat talent ar avea cineva...prea bine nu poate iesi p o asemenea poza...e si mica si neclara... eu o sa incerc totusi sa fac cate ceva la ea...nu ma pricep cine stie ce...dar incerc