View Poll Results: Care Superb e mai reusita dupa parerea voastra?
|
18BSV
|

|
1 |
4.17% |
Alex.FNK63
|

|
1 |
4.17% |
Ca$$
|

|
5 |
20.83% |
Cannonball
|

|
4 |
16.67% |
Cipskate
|

|
5 |
20.83% |
Fear
|

|
6 |
25.00% |
Lovenady
|

|
0 |
0% |
Reme
|

|
1 |
4.17% |
UndergroundDesigns
|

|
1 |
4.17% |
13-04-13, 09:50
|
|
 Stage 5
|
Re: Battle || Skoda Superb X
Quote:
Originally Posted by Ca$$
eu am votat cipskate
18BSV: slab...puteai sa te rezumi la chestii mai simple si de bun gust decat sa incerci efecte si alte lucruri
aleksfnk: nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle masina, dar ti s'a specificat ca daca urmatoarea nu o sa fie mai bine lucrata, nu ti se va mai include
cannonball: masina ok, omul ala muuult prea mare
cipskate: exact stilul tau, curat si bine realizat
fear: fake, foarte fake, ma asteptam la mult mai mult de la tine, brushul prea toony, liniile usilor sunt total gresite, e imposibil sa aiba curbura aia, linii zimtate la prag, bara spate peste toba de esapament
lovenady: geamurile innegrite gresit, reflexia in oglinda e tot aia originala
reme: putine modificari, partile adaugate neavand exact aceeasi culoare/ nuanta cu restul masinii
underground: nu ai niciun fel de reflexie pe masina!!! prin geamul spate inca se vede fundalul original. si tie, la fel ca si lui aleksfnk, nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle, dar DOAR de data asta am trecut cu vederea
have fun!!
|
Chestia cu reflexiile nu o stapanesc chiar deloc asa ca decat sa fac ceva sa strice tot mai bine pana invat nu fac  .Have a good day
|
|
|
13-04-13, 10:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning]
|
Quote:
Originally Posted by Ca$$
eu am votat cipskate
18BSV: slab...puteai sa te rezumi la chestii mai simple si de bun gust decat sa incerci efecte si alte lucruri
aleksfnk: nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle masina, dar ti s'a specificat ca daca urmatoarea nu o sa fie mai bine lucrata, nu ti se va mai include
cannonball: masina ok, omul ala muuult prea mare
cipskate: exact stilul tau, curat si bine realizat
fear: fake, foarte fake, ma asteptam la mult mai mult de la tine, brushul prea toony, liniile usilor sunt total gresite, e imposibil sa aiba curbura aia, linii zimtate la prag, bara spate peste toba de esapament
lovenady: geamurile innegrite gresit, reflexia in oglinda e tot aia originala
reme: putine modificari, partile adaugate neavand exact aceeasi culoare/ nuanta cu restul masinii
underground: nu ai niciun fel de reflexie pe masina!!! prin geamul spate inca se vede fundalul original. si tie, la fel ca si lui aleksfnk, nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle, dar DOAR de data asta am trecut cu vederea
have fun!!
|
Ca$$, stiu greselile alea,am zis ca nu e gata inca, o sa vin cu un update la ea imediat ce va fii
|
|
|
14-04-13, 22:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning]
|
cip, masina
|