![]() |
Battle || Skoda Superb X
10 Attachment(s)
Pentru aceasta seara va propun un battle pe Skoda Superb. Am fost rugat de Ca$$ sa fac poll-ul...
Participanti: 1. 18BSV 2. Alex.FNK63 3. Cannonball 4. Ca$$ 5. Cipskate 6. Fear 7. Lovenady 8. Reme 9. UndergroundDesigns ORIGINAL |
Re: Battle || Skoda Superb X
Eu votez Ca$$, imi place cel mai mult lucrarea lui.
A se mentiona ca au fost bagate in poll si cele 2 masini: @ alex.fnk63 - daca mai vii si data viitoare tot cu ceva de genu nu mai participi din pacate la acel battle @undergrounddesigns - pe viitor fii mai atent cu selectia elementelor. Dar fiindca ai folosit doar un eleron ti-a fost permisa (doar de data asta) participarea. Mentiunile au fost facute de Ca$$, am vb cu el pe privat. |
1 imi place.
La 3, jantele nu se impreuneaza cu restul pozei. |
vot fear ,stie de ce , cat despre voturi ,ma abtin de la comentarii ,se pare ca in romania nu se poate vota ca afara ,cei care umbla pe forumuri de afara stiu despre ce e vorba . Atat am avt de zis, bafta la toata lumea:shock:
|
vot fear
|
Vot Ca$$ bravo imi place mult lucrarea ta
|
vot cip.
|
Vot Fear.
Cea mai bine lucrata masina de aici. Bodykit-ul e ''Dope''! si culoarea super. :) |
Ai nevoie de ochelari.
|
Vot Cass ! :D
|
Quote:
|
Quote:
Ce vrei prietene? Ce te deranjeaza? Votez masina care imi place cel mai mult si care e lucrata cel mai bine. In loc sa comentezi aiurea mai bine votezi. Si eu cred ca tu ai nevoe de ochelari. Nu eu. |
Fear are masina cea mai bine lucrata :) Bv lui
|
se pare ca scoru e strans ,sunt curios cn o sa castige:lol:
|
eu am votat cipskate
18BSV: slab...puteai sa te rezumi la chestii mai simple si de bun gust decat sa incerci efecte si alte lucruri aleksfnk: nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle masina, dar ti s'a specificat ca daca urmatoarea nu o sa fie mai bine lucrata, nu ti se va mai include cannonball: masina ok, omul ala muuult prea mare cipskate: exact stilul tau, curat si bine realizat fear: fake, foarte fake, ma asteptam la mult mai mult de la tine, brushul prea toony, liniile usilor sunt total gresite, e imposibil sa aiba curbura aia, linii zimtate la prag, bara spate peste toba de esapament lovenady: geamurile innegrite gresit, reflexia in oglinda e tot aia originala reme: putine modificari, partile adaugate neavand exact aceeasi culoare/ nuanta cu restul masinii underground: nu ai niciun fel de reflexie pe masina!!! prin geamul spate inca se vede fundalul original. si tie, la fel ca si lui aleksfnk, nu ar fi trebuit sa iti fie inclusa in acest battle, dar DOAR de data asta am trecut cu vederea have fun!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning