L-as ruga pe Gabi sa faca un battle grup (dupa terminarea aceluia cu Acura), cu Astonul asta, iar cand se termina celalalt battle sa nu mai trebuiasca sa asteptam se fie modificat Astonu' , sa fie gata .
Eu te-nteleg ca esti nou pe forum, da' fa bine si citeste regulile (primu' mesaj al topicului).
""Masina este propusa de castigatorul battle-ului anterior"".Scz nu am stiut, dak nu se poate battle grup, 1 vs 1 merge??? Dak vrea cineva un battle vs me sa lucreze la Aston....(Sper k nu am incurcat iar vre-o regula )
asta un cred ca e un battle/poll care merita facut ..... ambele masini is distruse .... daca le-ar vedea proprietaru de la un aston ar facea infarct .... si chica " nu mai facem polluri cu masini care nu mai au rost "
asta un cred ca e un battle/poll care merita facut ..... ambele masini is distruse .... daca le-ar vedea proprietaru de la un aston ar facea infarct .... si chica " nu mai facem polluri cu masini care nu mai au rost "
No comment , fiecare zice ce il duce capu...Asta e, nu toti ne-am nascut stiind Photoshop, eu propun sa se faca un battle L33LOO vs LeeLOO k nimeni nu se compara cu el.... ^^