pe langa faptul ca cel putin prima masina arata zici ca ai facut-o cu paint... nu inteleg de ce te grabesti frate....ia-o mai incet...fa selectiile klumea ca nu esti presat de timp.....sau daca esti...ori lasa-te de vt...ori fa in timpul in care faci tu 3-4 masini dinastea..fa una singura dar buna.....dupa cum au mai zis si altii...conteaza calitatea nu cantitatea.....
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Various !
exercitiu de vt pt baiatu cu oltcitu si cu dacia....ia dacia aia si indreapta-i toate elementele sa vina ca din fabrica si coboara-i suspensia pt inceput...eventual un geam negru.....zic eu ca ara arata mult mai bine dacia aia decat ce ai facut tu acolo
bafta
salutaree!!!....sunt si eu nou pe forum si as dorii sa stiu parelile voastre despre cateva proiecte de vt facute de mine . SLK-ul a fost printre primele mele mashini modificate, dupa care a urmat nissan-ul si dacia logan
salutaree!!!....sunt si eu nou pe forum si as dorii sa stiu parelile voastre despre cateva proiecte de vt facute de mine . SLK-ul a fost printre primele mele mashini modificate, dupa care a urmat nissan-ul si dacia logan