![]() |
Various !
Tinand cont de faptul ca .. la conc. unii termina mai rpd altii mai greu si cei ce termina primii trebuie sa astepte... o sa facem asa
in timp ce .. ei termina , noi ne jucam aici , cu alte masini in alte cuvinte , fiecare pune ce a mai facut ....dar sa fie facut de voi .. |
pey e aiurea sa facem njpemii de masini si sa nu ne putem concentra pe nici una in mod special! mai bine asteptam pana termina toti, pt viitoarele concursuri dam un temen, sa zicem 3 zile... si lucram toti la aceiasi masina, in acelasi timp! Cine e gata repede ii asteapta si pe ceilalti!
|
2 Attachment(s)
buna ideea...
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
marfa cox , check out mine |
2 Attachment(s)
okey... daca e pe d-astea... prima mea masina tunata in photoshop, cand abia aparusera primele poze cu loganu`... Sincer mi-ar placea si mie un logan sa arate asa ! :D
|
Vad ca ALXutz are o atractie ceva mai mare spre Logan :wink: bine asa..
|
Problema e ca in stadiul asta o sa avetzi o mie de masini si nici una modificata calumea, numa tentative! Treaba voastra!!
|
lasa-i ma sa isi faca de cap ....
vorba ta... 1000 de masini numa cu 2 genti schimbate , coborata masina si folii ... si un sticker pe masina si gata tuningu. :twisted: :evil: |
mda , zeilor , eu daca nu puneam cate 2 jante and shit , nu evoluam , usor usor , invatz sa ma descurs cu photoshop`u.. cum ? jucandu`ma cu el , nu prin tutorials and shit like that ;)
|
2 Attachment(s)
la clio lu` Toto m-am \"jucat\" pana la 3 noaptea...nu i-am nimerit prea bine culoarea la spoiler :cry: iar oltcitul nu are imbinarea facuta bine :lol: deh...din greseli se invata :wink:
P.S. : urmeaza un Tico Power tunat de je :lol: :wink: |
2 Attachment(s)
next generation doors
|
2 Attachment(s)
In vara asta vreau sa-mi fac mercedesu',asa ca mi-ar prinde bine sa vad si ideile voastre,numai sa fie lucruri cat de cat realizabile.
Culoarea ramane galbena,si am pozat si rotile care le pun pe el. mersi :D |
1 Attachment(s)
FORD CAPRI!!! :wink:
|
1 Attachment(s)
sper ca va place :oops:
|
imi place :D
da vad ca la mercedesu' meu nu lucra nimeni :( |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning