si eu sunt profund dezamagit de cine a ieshit castigator... nu vreau sa dau nume insa nu nu rares era cel mai bun... propun sa se dea voie celor care participa si careaccesa topicu sa voteze cashtigatoru la sfarshitu concusului sau in ultimele 2 zile cand sunt puse mai multe mashini...
daca tot ii vorba de enumerat greseli la mashina lui rares dati-mi voie sa incep eu :
- 1) selectia mashinii este de toata JALEA : oglinda initial cormata-> rosie
- spatiu idn fara parbrizului initial degru -> rosu
- ornamente laterale cromate tot roshii
- display-u din tetiera de toata janlea
- antena de pe plafon ai uitat sa o selectezi sau asa ai vrut sa iasa... asa ai vrut ok...
2) de cand mama m-o facut io sigla de audi vopsita in culoarea mashini nu am vazut.... da uite ca mi-a fost dat ochilor sa vad si asta...
3) te lauzi ca eshti singuru care ai schimbat spoileru uita-te si u daca ii centrat sa nu mai vb ca nu pastreaza linia mashinii, parerea mea trebuia sa continui cuornamentele laterale sau sa le scoti si de pe ushi
4) faci exces de blur si arata ca porcu invata-te cu ala inainte sa acuzi pe altii de alte chestii pe care u le shtii...
5) incearca next time sa gaseshti nishte jante la rezolutie asemanatoare cat de cat sa nu iti mai iasa asa spalacite...
ar mai fi mutle de spus da tre sa plec...
daca vrei sa te descarci critca si u mashina mea... abia ashtept sau poate si pe a altora...
-sper sa nu te fi jignit...