Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Intrebari si raspunsuri
mah baieti am shi mare nevoie de cineva care stie un site sau ceva de unde pot sa dau jos 3D STUDIO MAX........am versiunea demo aksa dar nu merge pentru ca imi da direct sal activez....am incercat panaacum sute de seriale numbers dar tot degeaba nu imi mere de nici o culoare........va rog yo mult puteti sa mil dati careva sau dak nu un site ceva???
mai baieti....cum ma joc si eu din pen tool?
k nu prea reusesc...
si tare as cvrea sa fac si eu macar o parte din elemente....
nu stie nimeni vreun tutorial,sau sa imi explice macar pe scurt?
am o intrebare: mi-am instalat photoshop cs2-ule... bun.. la cs daca apasai ctrl+click pe layer se slecta portiunea pe unde era layerul(o chestie foarte utila pe care am folosit-o de multe ori) la cs2 nu mai merge treaba.. si nu stiu dc :/ nu stie nimeni cum se face?
@ra_2fast4u: merge si la cs2 , dar trebuie sa "duci" crusorul thumbnail'ului din fata layerului , apesi ctrl si apoi 1 x click ! Dak nu merge mai vb pe net ...
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
mah am shi yo o problema nu eeste in materie de tuning auto............am de facut niste prezentari flash....shi ma intrebam dak nu cumva stiti careva un torent sau ceva care sa imi dea niste prezentarui facute misto moca......va rog yo mult de tot sa ma ajutati shi pe mine....ca am cautat pe google ca disperatul shi nu am gasit nimic.......
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Quote:
Originally Posted by frost_dani
mah am shi yo o problema nu eeste in materie de tuning auto............am de facut niste prezentari flash....shi ma intrebam dak nu cumva stiti careva un torent sau ceva care sa imi dea niste prezentarui facute misto moca......va rog yo mult de tot sa ma ajutati shi pe mine....ca am cautat pe google ca disperatul shi nu am gasit nimic.......