CeReS // Nu am renuntzat la dintzii aia .. numai ca nu am reusit (mai degraba nu am gasit ptr ca nu aveam cum ) sa fac bara pe care vreau sa o pun pe masina ... ca doar e conceptia mea .. insa bara respectiva seamana 60-70 % cu ce vreau eu ...
Si dintii aia o sa vina si mai misto conturati .. ai sa vezi ..
Stuey // Oamenii sunmt rai ca asha le este firea .. nu trebuie sa te superi .. ficeare intelege dintr-un anumit punct de vedere lucrurile ... si fiecare are dreptul lui la opinie , si de aceea nu m-am suparat pe Insanity . // Mersi ptr bafta urata // Chiar este mult de tot de munca ... mai ales ptr a duce la bun sf. un proiect ca acesta ..
Ghost // Saru'mana taty ... esti Ok ...
Nu zic ca nu mi-ar trebui bani ... asta asha este ... numai daca stai si te gandesti cat sunt jentile alea si te doare freza ...
Nu crezi ca ar putea lucra 1 sg persoana .. Te asigur ca se poate .. adica una care se pricepe , si inca una care sa mai tzina de colo , sa aranjeze dincolo , sa tina de cealalta parte a pragului cand vrei sa le pui pe masina ... dar la chestii din astea minore .. nu sa baxeze amandoi ca eroii .. ci numai unul si anume ala care se pricepe ...
Nu trebuie sa faci matritze la usi ... Le faci cum crezi tu ca este bine , in prealabil ai izolat amandoua usile cu scotch de hartie , si dupa ce ai terminat ceea ce vine pe usa ai sa constatzi ca ai folosit f. mult chit si nu e bine .... Si dupa ce ai finisat ( usa din spate mai ales ) usile le tragi o matritza de la jumatate in jos , de unde ai inceput sa lucrezi pe ele ... scotzi matritza , torni ceea ce ai facut dintr-o singura bucata si daca a iesit brici strici tot ce ai facut pe usi si pui ceea ce ai scos din matritze ...
Deci intr-un fel ai avut dreptate /// Esti tare ...
Am si garajul luminat ... in casa !

deci pot sa baxez la ce ora vreau eu numai sa nu folosesc scule electrice noaptea ...
TYE // mersi ... BTW // beton masinutza ta // si mai ales scorul cu care ai facut-o !!! Ai grija la spoilere si daca ai niste bani , trage-i niste jenti pe 16 cotzcare

cu distantiere si s-a terminat vrajeala !!!
Sunt 2 chestii ...care sunt f.f.f. importante //
1 - LINIA MASINII , SI A TUNINGULUI EXTERIOR ( UMFLATURILE LA ARIPI + PRAGURI+ BARA SPATE FATA SA AIBA O CONTINUITATE SI O LINIE DIN FATA PANA IN SPATE )
2- FINISAJUL ... DACA VREI CEVA ADEVARAT , CEL PUTIN 1 SAPTAMANA TREBUIE SA TE OCUPI DE FINISAJE ... DE ARANJAT FORMELE MASINII .. SA NU APARA DENIVELARI SI DISCONCORDANTE INTRE CELE 2 PARTI ALE MASINII ( STANGA - DREAPTA ).
Si Daca va spun una tare de tot acum nu o sa ma credetzi !!!
Ridic stacheta !!!
Adica ... poza cu tuningul virtual reprezinta 70 % din ceea ce vreau eu sa fac !!!
Adica masinii din poza ii lipseste un eleron pe spate mai deosebit , o bara pe fata MonsterFace , Prize pe capota , capota + aripi modificate pentru alt model de faruri , alt model de oglinzi laterale , etc.