noah...sa mai ma "ocup" shi yo d topicu` asta......cine vrea semnatura simpla (sa nu fie mishktoare k nush sa fac cu imageready-u`) sa bage poza...pan` at va bag 2 semnaturi facute d men...1 ii a mea shi 1 am facut-o pt mihaitza tdi...
noah...sa mai ma "ocup" shi yo d topicu` asta......cine vrea semnatura simpla (sa nu fie mishktoare k nush sa fac cu imageready-u`) sa bage poza...pan` at va bag 2 semnaturi facute d men...1 ii a mea shi 1 am facut-o pt mihaitza tdi...
oxide baga si mie una gaseste u o poza marfa .......
oxidule da si mie un PM sau ceva cu metoda de bagat liniute pls
o bag asha in public......deci:deschizi o imag noua shi o colorezi cu alb(d ex la o semnatura de marimea 300x150 cum is alea tre sa deschizi una la 800x600)...noah...dupa c o colorezi cu alb intri asha:filter>sketch>halftone pattern...acol la setari faci asha:size=1 shi contrast=10...dai ok...selectezi toata imaginea o copiezi peste poza p care vrei sa bagi liniile...dai free transform shi faci la aceeashi marime k shi poza d la semnatura...k sa termini dai overlay...dak ii cazu`...t mai joci un pic cu opacitatea...da nu cred k ii nevoie...
vreau sa imi faci si mie astea 6 poze daca nu te superi
tot la aceasi rezolutie la fel ku dungi destea
si sa scrii pe ele LyVyU VT da la fel kum este aici si sa pui numele la fiecare poza in alta parte
unde vrei u UNDE CREZI CA E MAI BINE