Daca atzi putea sa imi facetzi shi mie o semnatura personalizata ash fi rekunoskator....-am postat 3 poze....daca putetzi sa facetzi ceva de genu cum e de ex la Morro cu imagini care se succed ar fi super...dar daka avetzi o ideea mai buna e mai mult decat binevenita.....in rest ce mai bagatzi pe acolo e treaba voastra....ms mult
sa scrie SPEED OF TUNING......iar restul va las pe voi ca doar voi va pricepe-ti.............daca gasiti voi vreo idee mai buna la ce sa scrie puneti-o in aplicare......bafta si merci mult!!!!!!!!!
ce zicetzi mai incearca cineva sa imi faca o semnatura din acele 3 poze si sigla 4tuning??ceva animat daca se poate....dar daca avetzi alte idei putetzi sa le expunetzi fara probleme...bafta
sa scrie SPEED OF TUNING......iar restul va las pe voi ca doar voi va pricepe-ti.............daca gasiti voi vreo idee mai buna la ce sa scrie puneti-o in aplicare......bafta si merci mult!!!!!!!!!
aveti timp si pentru mine la o semnatura??????.....hai!!!!.....va rog!!!!
ma ajuta si pe mine careva cu o semnatura?? nu trebuie sa fie ceva complicat... sa apara scris nickname-u pe undeva si ...restu cum credeti voi...aa si sigla 4 tuning micuta pe undeva:P:P