am un evo8. vreau sa spun ca sunt la 46% si masina asta rupe tot ce ii sta in cale. nu conteaza ca e porsche sau aston martin sau lambo. rupe tot. vo recomand cu incredere. am ajuns la performantza asta pt ca nu prea pun accent pe exterior. mai mult bag la motor.
frumos mertan,eu am un Lamborghini Gallardo cu care joc,si inca cateva masini,toate le-am nimerit la Bonus Marker.Masina initiala a fost Golf GTI.Cu lambo-ul am atins 353,dar nu am facut screenshot.Eu am ajuns la 61% din joc.N-am facut inca nici un screenshot din mers.
asta e din nfs underground 2.... I'm the drift king!!!!!
si dupa print screen asta urma accidentu??? bufffffff. ai pierdut 160.000 de punct. arunci calculatorul pe geam. te impusti in capo si gata. s-a terminat jocu.
Member of: [X-Team Racing Club] [Design Team] [SKODA] [RENAULT]
astea sunt ale mele...sunt abia la 36% asa ca nu sunt inca prea \"preparate\"
@god2me: propun sa fie o perioada de inscrieri si dupa aia sa se faca un poll si sa se voteze cea mai reusita masina
am un amarat de Fiat :P .. vai de mama mea ...pun si yo poze maine .. mai avetzi si voi rabdare o saptaman 2.... ca sa termine totzi sa fim catzi mai multi