![]() |
tuning virtual in nfs most wanted
3 Attachment(s)
Mi-a venit ideea ca sa aratam fiecare ce masini avem in nfs... Si cred ca sunt destui care se joaca...
Incep eu cu 3 poze cu GTI-ul meu |
5 Attachment(s)
am un evo8. vreau sa spun ca sunt la 46% si masina asta rupe tot ce ii sta in cale. nu conteaza ca e porsche sau aston martin sau lambo. rupe tot. vo recomand cu incredere. am ajuns la performantza asta pt ca nu prea pun accent pe exterior. mai mult bag la motor.
|
eu abia sunt la 20% din joc
|
4 Attachment(s)
frumos mertan,eu am un Lamborghini Gallardo cu care joc,si inca cateva masini,toate le-am nimerit la Bonus Marker.Masina initiala a fost Golf GTI.Cu lambo-ul am atins 353,dar nu am facut screenshot.Eu am ajuns la 61% din joc.N-am facut inca nici un screenshot din mers.
|
na uite ca va bag si eu poze cu masinile mele...am 2..momentan :)
Un porche..:D :roll: |
unde-s pozele???
|
1 Attachment(s)
asta e din nfs underground 2.... I'm the drift king!!!!! 8) 8) 8)
|
4 Attachment(s)
GTI-ul pe la 29% din cariera + Porsche Cayman S
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Auzi la el, \"drift king\" :lol: Inseamna ca eu sunt un nimeni, ca la peste 200.000 de puncte nu-ti mai da nici un nume :lol: Sorry de offtopic ! |
6 Attachment(s)
ma bag si eu :D
|
4 Attachment(s)
astea sunt ale mele...sunt abia la 36% asa ca nu sunt inca prea \"preparate\" :)
@god2me: propun sa fie o perioada de inscrieri si dupa aia sa se faca un poll si sa se voteze cea mai reusita masina :idea: |
cand terminam fiecare jocul venim in pol cu cea mai tare masina a fiecaruia si sa vedem cine castiga...
marfa ideea |
1 Attachment(s)
astazi fac 5 zile de cand nu am mai jucat..sunt locul 9...si tot cu supra stau..rullez
|
am facut 8% din joc :) sunt pe locul 13....si asta in..hmm...2 ore :P
am un amarat de Fiat :P .. vai de mama mea :) ...pun si yo poze maine ;) .. mai avetzi si voi rabdare o saptaman 2.... ca sa termine totzi ;) sa fim catzi mai multi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning