01-03-11, 19:48
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [MERCEDES] [Street Zone]
|
Re: Machetele mele - CIPONE
WRC Rullzz!!!!!
|
|
|
01-03-11, 20:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CIPONE
Desi a fost cea mai mare plata facuta de mine pe 2 machete auto de pana acum, plata pe care am efectuat o astazi imi indeplineste un mare vis, in ceea ce priveste achizitia de machete...cele 2 piese care urmeaza sa mi apara in colectie ma fac sa ma simt mai aproape, cu sufletul, de Marele Om...doamne ajuta sa ajunga cu bine acasa si apoi sa vedeti voi povestioare!
Preview:
|
Mai exista oameni care cinstesc cum se cuvine memoria marelui pilot Colin Mc Rae, unul dintre cei mai spectaculosi piloti de raliuri pe care eu mi-i amintesc si am vazut cativa la viata mea.
|
|
|
02-03-11, 00:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Action Models....???
Varianta cu nr 7 o am si eu..dar e in "service" a a suferit un accident...dar revine pe probe cat de curand...
Desi pretul e enorm, calitatea nu e fantastica, dar sunt singurii care produc modelele acestea , asa ca a fost o investitie buna....felicitari...
Machetele mele
|
|
|
02-03-11, 00:24
|
|
 Stage 5
|
Autoart, 1:18.
|
|
|
02-03-11, 09:37
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
Nu ai mai putut astepta  , vrei sa faci pe toata lumea curioasa  .
Atunci asteptam  .
|
|
|
02-03-11, 10:55
|
|
 Stage 5
|
ahamm...yap...am uitat de autoart...
stupid me....
alta poveste...mai grave decat Action cu mult....
bravo
|
|
|
02-03-11, 16:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Honda]
|
Sunt 2 achizitii de vis!  
As vrea si eu intr-o buna zi sa detin cele 4 modele de wrc reprezentative din acea perioada(206,Focus,Evo VII,Impreza),dar preturile exorbitante ma opresc din pacate!
Pacat ca nu le baga din nou in productie aceste modele,care desi sunt aparute de cel putin 5 ani,inca nu au rival pe piata(Sunstar,Mondo,Solido fiind net inferioare ca si realizare)!
|
02-03-11, 22:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Shelby cobra
Ai avut dreptate, chiar imi plac, sunt super, chiar isi merita banii!Astept cu nerabdare povestioarele 
|
senq shelby girl, eu astept cu nerabdare machetele..
Quote:
Originally Posted by 2010
Hehee cum creste si la tine colectia bre..
Astept poze si povesti frumoase si lungi!!!
|
creste cu sacrificii bre costi...m am hotarit sa mai cern un pic achizitiile de pana acum pentru a face loc pieselor adevarate...
Quote:
Originally Posted by m_power87
WRC Rullzz!!!!! 
|
in anii aia da, era spectacol adevarat...acum insa, hm, a mai scazut fenomenul din intensitate din pacate...
Quote:
Originally Posted by babau_999
Mai exista oameni care cinstesc cum se cuvine memoria marelui pilot Colin Mc Rae, unul dintre cei mai spectaculosi piloti de raliuri pe care eu mi-i amintesc si am vazut cativa la viata mea.
|
gura ta adevar graieste babaule...la anul intentionez sa fac o vizita in Scotia special pentru a vizita Lanark...cu siguranta a fost cel mai spectaculos pilot, dictonul lui era ...daca esti in dubiu, da i blana!
Quote:
Originally Posted by aokimare
Action Models....???
Varianta cu nr 7 o am si eu..dar e in "service" a a suferit un accident...dar revine pe probe cat de curand...
Desi pretul e enorm, calitatea nu e fantastica, dar sunt singurii care produc modelele acestea , asa ca a fost o investitie buna....felicitari...
|
Quote:
Originally Posted by aokimare
ahamm...yap...am uitat de autoart...
stupid me....
alta poveste...mai grave decat Action cu mult....
bravo
|
Nu stiam de varianta Action Models insa cred ca am facut alegerea potrivita.
Quote:
Originally Posted by r27kul
Nu ai mai putut astepta  , vrei sa faci pe toata lumea curioasa  .
Atunci asteptam  .
|
pai va faceam curiosi numai daca nu puneam pozele bre...asa, acum toata lumea stie ce astept...
Quote:
Originally Posted by andreigica
Sunt 2 achizitii de vis!  
As vrea si eu intr-o buna zi sa detin cele 4 modele de wrc reprezentative din acea perioada(206,Focus,Evo VII,Impreza),dar preturile exorbitante ma opresc din pacate!
Pacat ca nu le baga din nou in productie aceste modele,care desi sunt aparute de cel putin 5 ani,inca nu au rival pe piata(Sunstar,Mondo,Solido fiind net inferioare ca si realizare)! 
|
Cu 206 treaba sta bine, se gasesc la preturi mai mult decat rezonabile pe ebay in varianta lui gronholm si pret mai mare pentru varianta burns 2002, fordurile focus sunt scumpe in varianta CMcrae si un pic mai accesibile in varianta Sainz. Adevaratele preturi mari sint insa la Subaru in special variantele 22B din 1999(mai ales varianta nightstage) si modelul wrc 2002 2003 makkinen, si cel mai scump este lancerul lui alister mcrae sau makkinen,model ce poate ajunge pana la 4-500 euro bucata.un 206 l am pus pe wishlist pentru aprilie.
Spor la strans!
|
|
|
06-03-11, 12:17
|
|
 Stage 5
|
Cea ce ai cumparat acuma mi se pare superb de-a dreptul,de pe ebay banuiesc ,nu?
|
|
|
07-03-11, 00:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GAHU
Cea ce ai cumparat acuma mi se pare superb de-a dreptul,de pe ebay banuiesc ,nu?
|
Da Flo, Sfantul Ebay!...chiar ma gandeam ca au sa ti placa Focusurile, marturisesc ca ma arde o nerabdare sora cu disperarea pana ajung acasa...
|
|
|
08-03-11, 11:08
|
|
Stage 3
|
Nebunii, nebunii.... Ti-ai indeplinit visul cu Focusurile lui Colin. Banii oricum vin si se duc. Sunt suuuuperbe!
|
|
|
11-03-11, 01:19
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
19-03-11, 22:45
|
|
 Stage 5
|
HAPPY BIRTHDAY, Cipone! Sa-ti inmultesti machetele asa incat sa nu mai ai unde sa le pui, sa umplii pagina zilnic cu cate doua... 
|
|
|
19-03-11, 22:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
|
|
|
19-03-11, 22:58
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
La muti Ani   
Toate cele bune, sanatate, putere de munca, ca asta ne tine in viata, dragoste si umpic de noroc ca avem nevoie!
Sa ti se inmulteasca inca pe atat colectia rally!
Numai bine!
|
|
|
|
|