scaune(ambele),banchete,fete usi(fata ,spate),plafon,piele alba pentru o calibra
multumesc
Salut.Pretul pt. interior Calibra este de 800 euro (piele +manopera).in acest pret se tapiteaza cu piele:scaune,banchete ,fete de usi +plafonul si stalpii.
Salut, macar ai bunul simt si nu mai minti cu preturile la piele.... Va spun din experienta, fara nici un interes, preturile pe piata sunt urmatoarele:
1. alcantara - intre 70 -150 RON Metrul liniar la latime de (1.50m) sau metrul patrat, in nici un caz 80-100 EURO cum spune marius
2. piele ecologica - intre 30-70 RON (perforata, normala, etc). Pentru cine vrea pot sa recomand si magazinele de unde se poate cumpara
3. piele naturala - intre 15-50 euro metrul patrat (in general se vinde la voi mari de 4-5 mp) si sunt mai multe variante in Bucuresti.
4. material textil - intre 15-60 RON metrul liniar la latime de 1,5m sau mp.
Mentionez ca preturile de mai sus sunt preturi de importatori si distribuitori directi in Romania din toate colturile lumii - Italia, Turcia,etc si calitatea pielii merge pana la Nappa (cea mai de calitate si scumpa piele). In cazul in care dl Marius lucreaza cu firme direct din alte tari (cum sustine de altfel) preturile nu pot ajunge in nici un caz la valorile la care spune el. (un simplu google ar spune multe legat de firme importatoare de piele).Nu ma ocup cu vanzarea de piele si nu am nici un interes sa scriu pe acest topic.
Pielea care mi-a montat-o mie dl Marius in masina si pentru care am platit 1500 euro este piele pentru posete la 10-12euro mp si nu suporta conditiile de vara/iarna,urcat pe ea, frecat de ea samd. Avand in vedere ca dl Marius m-a sunat si m-a rugat sa nu-i mai fac reclama negativa, am luat in considerare cele spuse, insa imi doresc ca clientii care apeleaza la el sa fie corect informati.
Cunosc toate preturile de pe piata pentru ca de ceva timp lucrez cu un prieten in domeniu si am fost nevoit sa ma interesez de toate aspectele materialelor si a costurilor.
Execut tapiterii auto personalizate orice model.
-scaune fata,
-banchete spate,
-tetiere,
-fete de usii,
-plafon etc
Tapiteriile pot fi personalizate prin broderii, cusaturi, etc
Date Contact
RADU
tel: 0748866177
Baia Mare
Last edited by raresbot; 26-05-10 at 01:23.
Reason: Tapiterii Auto
Salut imi poti spune cat ma costa sa imi imbraci si mie scaune fata+tetiere+bancheta spate in piele la un bmw e36 in sedan 4usi multumesc.astept un raspuns
Salut imi poti spune cat ma costa sa imi imbraci si mie scaune fata+tetiere+bancheta spate in piele la un bmw e36 in sedan 4usi multumesc.astept un raspuns
Salut.Pretul este de 500 euro.In acest pret intra 8 mp piele naturala (30 culori) ,schimbat captuseala piele (ce este intre piele si buretele scaunului) ca sa arate cum era scaunul nou si manopera.
salut, as vrea sa stiu cat m-ar ajunge sa tapitez un volan de renault 5 gtt, practic vreau o "restaurare" a volanului, cu piele perforata, o sa atasez si o poza cu un volan original, 2 scaune omp in textil si o bancheta spate renault 5 gtt tot textil. imi poti lasa un pm daca e mai convenabil cu un numar de telefon, multumesc.
salut, as vrea sa stiu cat m-ar ajunge sa tapitez un volan de renault 5 gtt, practic vreau o "restaurare" a volanului, cu piele perforata, o sa atasez si o poza cu un volan original, 2 scaune omp in textil si o bancheta spate renault 5 gtt tot textil. imi poti lasa un pm daca e mai convenabil cu un numar de telefon, multumesc.
Salut.Volanul costa 100 euro (piele perforata si manopera) indiferent de modelul pe care il alegi.Pt. scaune si banchete trebuie sa vii la atelier sa alegi materialul care il doresti;oricum trebuie folosita stofa auto caserata(stofa auto cu burete 0,5 mm ) pt scaunele sport chiar si pt. banchete .Manopera pt. scaune si banchete costa 250 euro.Tel:0722.911.703. + bonus 10% reducere pt. membrii "4tuning".