aceasta e masina mea pe care o am din iunie 2005 am peste 4000 km cu ea.sunt multumit de ea si i am adus mici imbunatatiri care sper sa va placa si de ce nu,sa mi urmati exemplul;sa nu credeti ca am 2 masini pentru ca am postat mai multe huse,eu le schimb cind vreau pt ca eu le confectionez
M-am plictisit de husa veche si am facut o semihusa care sper sa va placa.Mie mi se pare frumoasa si e placuta la atingere.Am proiectat-o astfel incat sa poata fi montata pe orice volan indiferent de numarul de brate.
Astept parerile voastre.
hussi, respect pentru husa de volan cea cu galben si negru, vreau sa zic ca fix la aceeasi idee m-am gandit si eu acu cateva luni si ma bucur sa vad ca ai gusturi foarte bune. Te-as ruga daca ai bunavointa (eu sunt din Bucuresti) sa imi trimiti si mie niste dimensiuni, atat pentru husa de volan cat si cea pt maciuca de schimbator. Inca o data felicitari. Sau daca poti sa-mi trimiti un pm cu id-ul tau de mess ar fi super, sa discutam.
FELICITARI, in sfarsit un om cu o initiativa placuta, care dupa cum se vede incepe sa isi gaseasca admiratori, intradevar ceva placut la ochi si bine lucrat. Omule prevad ca o sa faci rost de bani .BAFTA multa pe acest drum !!!