dar niste prize de aer ptr. capota noi ai decat cele de pe site ?? mar interesa cum sunt cele laterale de pe capota asta numa ca invers adica cu deschizatura spre inainte
Se poate face asa ceva si daca da la ce bani...+niste praguri decente
Doar spoilere-le fara prelungirea de capota !
Bara spate se poate face, e un model foarte frumos, il am si eu pe BMWul meu, praguri iti pot propune mai multe modele depinde de gusturi , iar pentru fat ti-as sugera trei modele : ori modelul vechi de la Dietrich , ori modelul R32 de la Golf 4 sau un model cu o mica priza de aer pe lateral !
dar niste prize de aer ptr. capota noi ai decat cele de pe site ?? mar interesa cum sunt cele laterale de pe capota asta numa ca invers adica cu deschizatura spre inainte
Da se poate daca vrei adanc atunci este prizele laterale din priza de tip Ferrari sau este versiunea mai discreta modelul de la Opel Kadett GSI
Ma gandeam si eu la bara fatza de la dietrich insa as fi vrut o prelungire finutza si atat pe fatza ptr. ca nu vreau impopotonare..! In ceea ce priveste pragurile m-ar incanta ceva genul celui de pe Golful 4 adik cat mai simplu si plinut asa !Astept un pm de la tine cu un pret informativ despre spoiler spate exact ca in poza +2 praguri+prelungire fatza(as vrea niste poze cu niste exemple)+eleron tip prelungire de capota cum te-am mai intrebat cu ceva posturi in urma ! Merci anticipat !