As vrea sa adaptez niste pleoape de VW Jetta pe o Lancia Delta; daca ti-as da latimea ai putea sa le faci? Daca da, la ce pret ? In plus am citit pe undeva de o capota de Delta Integrale; la ce pret este ? Atasez o poza cu botul masinii mele
As vrea sa adaptez niste pleoape de VW Jetta pe o Lancia Delta; daca ti-as da latimea ai putea sa le faci? Daca da, la ce pret ? In plus am citit pe undeva de o capota de Delta Integrale; la ce pret este ? Atasez o poza cu botul masinii mele
am verificat insa nu se poate perfect pune pleoapa de VW pe Lacia , adica e mult mai dreapta fata decat cea de VW , capota ar fi pe la 80 euro din fibra !
ptr dacia 1310 din `97 ce ai?!.....ceva frumos daca e si la cati bani
si bmw 318 din 93-94 cam ce ar fi....kit complet la amandoua
ceva ce sa fie iesit din comun si sa nu se intalneasca pe toate daciile si bmw-urile din romania
mentionez ca deocamdata nu vreau sa cumpar doar vreau sa imi fac o idee la cat mar duce sa fac o dacie si cat mar duce sa fac un bmw.......(la dacie ce vreti sunt mai patriot)
Preturile sunt tot asa 120 -150 EURO per bara depinde de model ce ai vrea pentru acesta noi avem de la Rieger , Seidl si model Extrem de Lampa dar putem discuta si pe ceva mai de creatie ,insa atunci pretul e si in functie de complexitatea modificarilor!