Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 20.11.2004

Bucuresti - 20.11.2004 20.11.2004 - INDEMANARE - PRISMA - LEGAL RACING

Reply

Thread Tools
Old 15-11-04, 21:57   #16
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

drifter .. mi-ai promis o serie de demonstratii .. ce zici merem amadoi odata la bucale sa le aratam la oameni de ce sunt in stare moldovenii ? ... oricum vreau sa ajung anul asta la Bucuresti sa ma vad cu baietii oleak ..... neaparat
Old 15-11-04, 22:58   #17
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

offtopic:
e vorba de bani am mai zis. am nevoie de bani pt. multe alte chestii si momentan concursul asta nu e deloc o prioritate pt. mine. Daca platesti benzina merg unde vrei tu. Te iau si copilot daca ma lasa . Strange bani de la sponsori si merg . Sau mai trage si tu niste sfori sa se faca o indeamanare ceva in Iasi daca ii stii pe organizatorii de curse. Cum Bucuresti-ul poate sa faca si iarna putem si noi, ce Iasi-ul e mai prejos?
o sa fac si demonstratii in curand. momentan am niste probleme la masina si ma oftic ca pierd ploaia asta de acum ca era numai buna pt. drifturi
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 16-11-04, 17:02   #18
HAL

Stage 4

HAL's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

drifter esti tare pai daca tu cu dacia aia faci asa ceva mi-e frica sa ma gandesc ce iese cu altceva....
esti bun!! nu te ajuta masina sau ma rog nu te avantajaza ca sa nu zici ca ma iau de masina ta

www.pbv2.ro
HAL is offline   Reply With Quote
Old 16-11-04, 17:15   #19
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

alea-s slabe fata de alta data cand bagam masina in derapaj in linie dreapta si mergeam de-a latu zeci bune de metri pana la viraj sau cand legam derapajele stanga dreapta intr-un drift prelungit. Intr-o singura zi m-a filmat cineva si au iesit filmuletele alea. Mi-am depanat azi masina dar tre sa fac ITP-ul asa ca o sa vad cand mai fac filme ca tocmai am umblat pe la roti si mi-e sa nu mai dereglez ceva pe acolo pana ajung la RAR. dar in curand o sa fac alte filme clar mai misto decat astea. din pacate as pune-o de-a latul mult mai tare dar e ffff instabila si am ajuns de mai multe ori pe 2 roti cu ea. pana si pe ploaie mi-e putin tarsha in sensul ca as putea s-o pun la 90* in derapaj la 50 la ora dar mi-e ca ajung sa fac tonouri si nu drifturi.
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 16-11-04, 19:41   #20
bog88

Stage 3

las ca vine inghetu si scoatem daciile la mers de-a latu. anu trecut mi-a dat si mie prin cap faza asta ...cred ca vreo 25 de m am reusit(distanta intre 2 stalpi).
Old 18-11-04, 11:31   #21
DOOM

Stage 2

DOOM's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

marfa filmele alea 2. Vreti frane de mana ? derapaje controlate, intoarceri 180,360, parcare laterala intre 2 masini ? Va arat eu sambata daca nu intru cu ea in pom pana atunci...
DOOM is offline   Reply With Quote
Old 18-11-04, 11:38   #22
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Ce masina ai?
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 18-11-04, 13:39   #23
DOOM

Stage 2