in fata la rex in mamaia.slr-urile nu mai prezinta interes deja,sunt prea multe si cred ca in constanta o sa fie si taxiuri in curand slr .erau ambele 722.corvette-ul e z06 si e al doilea in 3 zile pe care il vad i cta.jag-ul xk e primul pe care il vad si era superb.era si in culoarea british racing green.mai era si un r32 pierdut printe alte piese.lexus...cateva,la fel si porsche si ferrari.dar de astea suntem satui.
Am si eu o intrebare da sa imi raspundetiva rog. Daca pe acest forum nu sunt urmatoarele masini va rog spuneti-mi sa le pun. Bmw z4, z3 opel calibra super tunata peugeot 607 un smart cam ciudat audi tt,slk 300 bmw seria 3 super tuning, si multe altele am foarte multe daca ma apuc sa le spun p toate nu ma mai opresc astept.Nude Lindsay Lohan saver
Am si eu o intrebare da sa imi raspundetiva rog. Daca pe acest forum nu sunt urmatoarele masini va rog spuneti-mi sa le pun. Bmw z4, z3 opel calibra super tunata peugeot 607 un smart cam ciudat audi tt,slk 300 bmw seria 3 super tuning, si multe altele am foarte multe daca ma apuc sa le spun p toate nu ma mai opresc astept.Nude Lindsay Lohan saver
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Opel] [4Wheels]
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
Originally Posted by ameer
Threadu-l asta se cheama masini tari vazute la noi... Peugeot 607 sau slk nu intra in categoria asta IMO
revin cu o mica completare la ce ai zis tu "Peugeot 607 sau slk nu intra in categoria asta " ...decat daca au intradevar ceva iesit din comun sau au ceva unicat