sa suparat ca nu l ai prins bine pe el , zice ca data viitoare sa l iei din fata, pe langa ca venea de la alergat, data viitoare sa l iei cand e la costum
P.S: acoperiti si voi frate numerele, ca asta chiar e nasol...
nici asta nu mi se pare o super masina tinand cont ca sunt mai rare s600....
Atata timp cat tu probabil n-ai o masina cat de cat misto si probabil ca nici bani multi nu ai eu zic ca ar trebui sa taci.S-ul este o masina "tare" si foarte scumpa, un S600 probabil ca valoreaza mai mult decat au strans ai tai in jumate de viatza si nu o sa mai fie "tare" atunci cand o sa aiba toti astia ca tine S-class. Nu o lua in nume de rau.
frate eu zic sa nu faci comentarii dastea ca nu stii tu cine sunt eu si ce fac eu sau au facut ai mey...eu ma refeream ca modelu s320 nu mi se pare o masina foarte tare...
frate eu zic sa nu faci comentarii dastea ca nu stii tu cine sunt eu si ce fac eu sau au facut ai mey...eu ma refeream ca modelu s320 nu mi se pare o masina foarte tare...
Dar pot sa presupun. Imi cer scuze daca te-am caracterizat gresit, poate pui niste poze cu garajul tau sau cu ceva care sa demonstreze contrarul..."frate"...Astept moderatorul sa seatrga post-urile astea in plus