Va recomand sa NU cumparati utilaje sau masini de la utilben pentru ca veti lua teapa garantat, patronul RUben Marian este un evvvreu din orasul Carei mutat la Cluj, firma va vinde utilaje second hand uzate pe care le dichisesc, le vopsesc etc ca sa arate bine si vi le vand la pret de 2-3-4 ori mai mare (ei doar atunci reusesc sa vanda cand isi gasesc vreun fraier, stiu caz concret de un tractor New Holland din 2009 vopsit si cu reclama de la UtilBen la care dupa 1 an sa dat jos vopseaua si intre timp a avut de reparat puntea fata si la puntea spate diferentialul si au platit 40.000 euro).
Am avut o ruda care a lucrat la utilben si prin intermediul ei seful firmei Ruben Marian de la utilben au incercat sa ne fraiereasca cu utilaje si tractoare agricole pe care le-am refuzat ca ne-am data seama ca este tepar. Aceea ruda ne-a povestit in cele din urma ca a plecat de la firma deoarece si-a data seama ca firma Util Ben pe foarte multe persoane a fraierit si ca are multe procese deschise si bani de restituit. Despre patronul Ruben Marian a spus ca este EVVREU si ca asa are el sangele rau/malefic si lacom, ii place foarte mult, se bucura cand ia pielea de pe om.
Am verificat cu un caz concret pentru o combina New Holland CX8060 din anul 2008 pe care nici nu o au in stocul lor si care valoreaza aprox inte 40000-80000 euro, ei Firma Util Ben vrea sa o vanda la 156000 euro.
Utilben pe partea de service si piese sunt varza, ei se ocupa doar cu tepele...
Va recomand sa va feriti de un asemenea sarlatan excroc etc
La fel sa evitati si firma din Ungaria AGROPARK - Euro Noliker