24-03-09, 16:18
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
Originally Posted by eMH
Iti doneaza frate-miu un cablu de date de Nokia,daca ai drum prin Ploiesti,da' vrea la schimb sa il dai o tura cu masina
|
) Il dau frate, i`o dau sa o si conduca dar nu am drum in Ploiesti Ii Multumesc oricum:P
|
|
|
24-03-09, 17:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
Am si eu 2 nelamuriri:
1. Se poate face update de soft la un 6288 dar prin Bluetooth ? nu am cablu de date
2. E adevarat ca Nokia 6288 nu are banda ?
Multumesc
|
1.prin bluetooth nu se poate face update de soft la absolut nici un telefon.
2.are banda
|
|
|
24-03-09, 18:00
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
una din principalele motive din cauza careia nu se poate face update la soft prin bluetooth este aceea a pierderii semnalului. Spre exemplu..e conectat prin BT .. daca isi pierde semnalul..ai belit tilifonu, sau daca ti-a murit bateria la tilifon ( ceea ce e f f probabil ) iti moare si tilifonu. De-aia e recomandat ca atunci cand faci update.. la nokiile mai noi, poti folosi doar cablu de date USB ( pt ca astea moderne se incarca prin USB) ..la cele vechi.. tot prin usb se facea update de soft insa era necesar si alimentat de la priza! In timpul unui update de soft.. bateria se consuma drastic Bafta ! si daca ai nevoie de help ..just PM me
|
|
|
24-03-09, 19:13
|
|
Stage 5
|
Multumec dolb, nu am incredere sa fac update de soft cu telefonul la incarcat, mai bine il incarc calumea inainte si dupaia ii dau sa`si faca nebuniile. Mi-am luat azi un 6288 si sunt cam stresat cu banda, merge impecabil dar na..nu se stie am intrebat cativa baieti si au zis ca cica n`ar avea banda ( ciudat, altfel nu vad cum ar face legatura intre cele 2 parti ). Despre update as vrea sa te intreb....e bine sa il fac ? eu am ceva de genu 4.06 instalat pe telefon iar pe nokia.ro este 4.43 , ce zici? merita sa il fac sau il las mai bine asa ?
|
|
|
24-03-09, 19:18
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Eu numai cu telefonul pus la încărcat îmi updatez softul la telefoane, nu e niciun pericol, te asigur.
|
|
|
24-03-09, 19:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
Multumec dolb, nu am incredere sa fac update de soft cu telefonul la incarcat, mai bine il incarc calumea inainte si dupaia ii dau sa`si faca nebuniile. Mi-am luat azi un 6288 si sunt cam stresat cu banda, merge impecabil dar na..nu se stie am intrebat cativa baieti si au zis ca cica n`ar avea banda ( ciudat, altfel nu vad cum ar face legatura intre cele 2 parti ). Despre update as vrea sa te intreb....e bine sa il fac ? eu am ceva de genu 4.06 instalat pe telefon iar pe nokia.ro este 4.43 , ce zici? merita sa il fac sau il las mai bine asa ?
|
fa-l pentru 4.43 cu un cablu de date! dar te rog mult..tine-l la incarcat pt ca sunt 90% sanse sa iti moara bateria..iar apoi trebuie sa te duci cu el la resoftat si te costa pe putin 50 ron ! Bafta mare !
|
|
|
24-03-09, 20:17
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
pai...cu 50 ron eu resoftez 2
Cand am avut un n70 de resoftat m-a costat 30 ron.
|
|
|
24-03-09, 20:18
|
|
Stage 5
|
Multumesc frumos pt sfaturi. O sa incerc maine.
|
|
|
24-03-09, 21:49
|
|
Stage 5
Member of: [FOTO]
|
eu nu inteleg de ce sa dati bani pe ceva ce puteti face singuri acasa. update-ul dureaza cateva minute, programu e gratis si nu dati decat cateva click-uri
|
|
|
24-03-09, 21:59
|
|
Stage 5
|
Pai cine a zis ca da bani pe update? vorbeam de resoftare ca aia costa..:P
|
|
|
24-03-09, 22:05
|
|
Stage 5
|
eu chiar nu stiu de unde atata panica dolb cu resoftarea..
aia este scrisa in toate tutorialele pentru ca se gasesc baietii sa faca upgrade la softuri cu bateriile pe la 15%...atunci da...dar daca este undeva peste jumatate..este ok.
nu sta stresat cu banda.In primul rand pentru ca telefoanele cu slide au evoluat foarte mult din perioada in care se spunea "nu-ti lua ba glisant ca se f** banda" ..si in al2lea rand acele probleme apareau foarte des la telefoane mediocre gen lg chocolate samsung seria e ..etc...am avut cateva telefoane pe slide ...si n-am stat cu grija asta...
|
24-03-09, 22:10
|
|
Stage 5
|
Singurele telefoane cu Banda care m-i s`au stricat au fost: Lg Chocolate ( schimbat banda de 3 ori in 6 luni ), Nokia N80 ( 1 data pe luna timp de 6-7 luni, ultima banda a fost originala , am dat 1.1 mil banda + montaj ), Samsung D500, Samsung J600. De la astea mi`e putin cam frica. Si mai e o problema, am putin joc la slide...aia ma cam sperie:P
|
|
|
24-03-09, 22:28
|
|
Stage 5
|
apache...cate update-uri ai facut? eu am facut destule cu bateria full full si era sa imi moara de multe ori bateria! am avut noroc ca eram cu cablul de alimentare pregatit ! Si pana la urma..de ce sa nu previi? ce e asa de greu sa bagi telefonul la incarcat.. zici ca cine stie ce greu ar fi
|
|
|
24-03-09, 22:40
|
|
Stage 5
|
Cand bagi telefonul la incarcat si faci update, conteaza daca bateria inainte de a fi bagat la incarcat era goala ?sau mai exact...in timpul update`ului daca e la incarcat, se intampla sa moara bateria?
|
|
|
24-03-09, 22:42
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Dodo_998
ia sa vedem cum se desface carcasa la n73 stie cineva?
|
cauta pe youtube, exista filmulet care iti arata pasii
Va rog frumos, am nevoie de sfatu vostru
Merita dat nokia n95 clasic pentru un n82 (la fel de clasic ) ???
|
|
|
|
|