24-03-09, 22:48
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
ar merita...tinand cont ca n95 e pe BANDA )) alalalt are navigatie ?
|
|
|
24-03-09, 22:59
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
ar merita...tinand cont ca n95 e pe BANDA )) alalalt are navigatie ?
|
da, are
|
|
|
24-03-09, 23:03
|
|
Stage 5
|
Imi place mai mult N82, din cate am vazut pe gsmarena e si mai nou...
|
|
|
24-03-09, 23:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
apache...cate update-uri ai facut? eu am facut destule cu bateria full full si era sa imi moara de multe ori bateria! am avut noroc ca eram cu cablul de alimentare pregatit ! Si pana la urma..de ce sa nu previi? ce e asa de greu sa bagi telefonul la incarcat.. zici ca cine stie ce greu ar fi
|
Quote:
Originally Posted by quick_silver2
cauta pe youtube, exista filmulet care iti arata pasii
Va rog frumos, am nevoie de sfatu vostru
Merita dat nokia n95 clasic pentru un n82 (la fel de clasic ) ???
|
nu am facut in viata mea un update de soft DAR am resoftat aproximativ 4 telefoane..3 motorola si un SPV ...as fi incercat si cu nokia dar am inteles ca nu mergea pur si simplu cu cablu+o tona de soft si tutoriale. Resoftarea necesita chiar mai multe resurse din partea telefonului decat la un upgrade pentru ca este sters complect memoria ROM (daca se ia curentul sau ceva in timpul procesului adio telefon de tot ) ...deci merge si cu bateria la jumatate.
Pe de alta parte e chiar penibila discutia si ai dreptate dolb, de ce sa nu luam masuri de precautie? Doar nu ne e lene sa asteptam 1 ora sa se icnarce telefonu ,la ce atatea experimente daca merge cu bateria goala sau plina sau daca se incarca pe cablu de date? E ca si cum ai incerca sa vezi cu cat de putin ulei merge motorul pana se gripeaza.
Apropo de n82 si n95...n82 este mai nou,are design asa mai frumos as spune eu (ca n96) dar in veci nu as schimba al meu n95 cu un n82 (precizez ca este destul de subiectiva parerea)
|
24-03-09, 23:39
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
eu mi-am resoftat un PDA Asus ( update de firmware + update de WM 6..el avand 5 ) si vreau sa iti zic ca .. nu ma lasa sa fac treaba fara sa fie alimentat Si peste tot se recomanda cu multa tarie! Ce sa zic..bafta la update! Imbunatatiri nu vezi pe loc insa sunt cateva! Majoritatea nokiilor au probleme ca se sting asa dintr-o data.. iar update-u le mai rezolva din cand in cand dar nu e litera de lege.
|
|
|
24-03-09, 23:42
|
|
Stage 5
|
Asa e, daca il alerg putin prin meniu se reseteaza
|
|
|
30-03-09, 19:19
|
|
Stage 3
|
Re: Ce telefon mobil ai?
salza... am si eu un n70 ..si vreau sa`i fac o resoftare ca imi face niste figuri ...ma poate ajuta cineva si sa`mi explice cum sa fac :-S
31-03-09, 10:05
|
|
Stage 5
|
Simplu, incarci telefonul blana, intri aici: http://www.nokia.ro/A4775053 , descarci aplicatia Nokia Software Update sau ceva de genu`, conectezi telefonul la PC prin cablu de date si te joci din program.
|
|
|
01-04-09, 23:07
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Nu pot vedea filmele de pe youtube pe un nokia e65, nici pe wlan, nici pe wap. Am inteles ca sunt alt format, am tot cautat, mai incerc si maine ca m-a disperat. Trebuie sa fie ceva.
Daca stiti, please HEEEELLLPPPP
|
|
01-04-09, 23:13
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Cine are N95 si poate sa ma ajute cu o problema la GPS ??
Dati si voi la GPS. Eu am acum Sygic Drive,dar tot am o problema la el. In loc sa imi arate ca is pozitionat unde sunt eu,imi arata ca is la vreo ~70-80 km departare. De exemplu daca il pun sa ma duca la 2 blocuri de mine,in loc sa imi arate ca distanta e 100 m,imi arata ca is 80 km si 100m. Tot ma arata acolo,si nush ce are. Vreau sa instalez Garmin Mobile XT,dar nu ma descurc deloc. Am vazut pe niste site-uri ca explica niste baieti,dar nu imi intra nimic in cap. Deci...cine ma ajuta si pe mine?
|
|
|
01-04-09, 23:39
|
|
Stage 3
Member of: [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Sindrom
Nu pot vedea filmele de pe youtube pe un nokia e65, nici pe wlan, nici pe wap. Am inteles ca sunt alt format, am tot cautat, mai incerc si maine ca m-a disperat. Trebuie sa fie ceva.
|
Ideea e ca e65-u nu are ultima versiune de flash player integrat ca sa vezi din browser .flv-uri. ce poti face daca ai net (fie wap fie wlan) poti sa-ti instalezi Mobitubia. E usor de folosit si rulezi video-urile de pe iutub.
nota personala: daca ai wap unlimited de la orange nu poti incarca filmulete mai mari de 2 minute ce depasesc @10mb
|
|
|
01-04-09, 23:48
|
|
Stage 3
Member of: [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Cine are N95 si poate sa ma ajute cu o problema la GPS ??
Dati si voi la GPS. Eu am acum Sygic Drive,dar tot am o problema la el. In loc sa imi arate ca is pozitionat unde sunt eu,imi arata ca is la vreo ~70-80 km departare. De exemplu daca il pun sa ma duca la 2 blocuri de mine,in loc sa imi arate ca distanta e 100 m,imi arata ca is 80 km si 100m. Tot ma arata acolo,si nush ce are. Vreau sa instalez Garmin Mobile XT,dar nu ma descurc deloc. Am vazut pe niste site-uri ca explica niste baieti,dar nu imi intra nimic in cap. Deci...cine ma ajuta si pe mine?
|
Eu folosesc sygic (versiunea 7.60) pe n95-1 (firmware v31.0.017) si merge ok, mai greu pana prinde semnal. Incearca un update la firmware, mai pune odata harta pe card, reinstaleaza aplicatia din nou
|
|
|
01-04-09, 23:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sindrom
|
am eu n95...si am incercat diverse programe pentru youtube..si toate imi aratau ca incarca...si ramaneau asa 7 ani..
dar mai cauta...si vei gasii...descarca-ti aplicatia mosh de pe net...si de acolo iti faci cont si cauti programe pentru telefonul tau pana iti vine rau cu acel mosh
|
|
|
02-04-09, 13:15
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by xenon_bn
Eu folosesc sygic (versiunea 7.60) pe n95-1 (firmware v31.0.017) si merge ok, mai greu pana prinde semnal. Incearca un update la firmware, mai pune odata harta pe card, reinstaleaza aplicatia din nou
|
Daca mi-ai explica cum fac update la firmware,sau unde gasesc hartile,ai fi cel mai de treaba baiat de pe planeta
|
|
|
02-04-09, 13:17
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
update la firm faci cu ajutorul programului de pe site-ul oficial al nokia + cablul tau de date si conectat la pc si priza ! Bafta
|
|
|
|
|