santos 1 la mana nu cant 2 la mana am plans de m`am spart lord era mai mik ca mine cu 1 an si crede`ma mi`au povestit ai meu ca ma tzineam de el cand am invatzat sa merg ... de cand ma stiu el a fost langa mine ... primele cuv pe care le`am spus au fost \" lord\" si 'cutzu\" asa ca el pana ieri nu am stiut cum e fara ell... e greu... dar o data si o data tot se intampla ... si o data si o data totzi murim ... akum... cand inimioara lui a incetat sa bata ... un gol imens in inima mea a aparut mi`l aduk aminte ieri pe tata care e un om mare si oarecum dur,... cum plangea ca un copil ... nici la moartea lu` bunicumeo nu a plans da aku` itzi zisai plangea ca un copil lord a facut parte din familie noi nu l`am considerat niciodata un animal a fost ca un frate pt mine... mama cu tata de cate ori plecau in strainatate nu ne lua mie si lu sorumea cate ii lua lui ... deci ... akum e un gol imens in inimile noastre ... e ca si cum am fi pierdut un membru al familiei... am dormit 14 ani cu lord in pat in casa ... a fost un caine devotat ... a fost un membu in familie ce s`a stins ieri
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
nu imi mai povesti ca ma apuca si pe mine plansul.... fara caterinca... imi aduc aminte de sarah... , oricum si eu dorm cu al meu ... fir-ar mama lui se intinde pe trei sferturi in patul meu , iar eu dorm inghsuit pe un coltz acolo...
santose ce crezi tu ca m`a schimbat pe mine a? in ce fel m`am schimbat ?
santose cand mai intri pe net intra mah si pe mirc ca pe forum imi e mai greu sa vb decat pe mirc32