Da tipa e Kitana ... e singura care imi place ... dobitoaca ailalta blonda din poza ma enerveaza la culme.... De fapt e cainele lu' mama .. eu nu prea il recunosc ca fiid al meu ... Ce iti pot spune sigur ca daca mergi cu el pe strada 30 de min sigur agati doua fete cu el. Astia de la bloc ma dispera sa il iau pe afar' sa ne plimbam da' din pacate mie mie rusine cu potaia aia pe strada si mai multe de fata blocului nu ies cu ea
mda g-spott am vazut eu ce agatzi tu cu catzeaua... ca mai mult agatz eu.. nu ai vazut cand am dus`o la veterinar ca se aplecau numai baietzi sa se joace cu ea... fete cam niciuna ... haha sau poate nu s`au aplecat fete ca erai cu mine ... ) hahaha asa ca miki are succes mai mult la barbatzi edcat la femei ) :P
asta era cutzumeu era k l-am eutanasiat in vara dupa ce ne-am chinuit sa il ``reparam `` vreun an de zile a avut probleme cu spatele si nu mai mergea o vreme l-am tzinut numai pe infiltratzii k sa nu il doara macar